«The day sports stood still»: Ντοκιμαντέρ για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Κρις Πολ

Gazzetta team
«The day sports stood still»: Ντοκιμαντέρ για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Κρις Πολ

bet365

Η καραντίνα των αθλημάτων στις ΗΠΑ μόλις έγινε ντοκιμαντέρ, με την υπογραφή του Αντουάν Φουκουά και πρωταγωνιστή τον Κρις Πολ.

Η μέρα που ο αθλητικός κόσμος έμεινε στάσιμος! Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο είναι θελκτικός. Η αρχή της πανδημίας. Το κλείσιμο όλων των πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ. Μέσα από τα μάτια του Κρις Πολ και τη σκηνοθετική... πινελιά του Αντουάν Φουκουά (Training Day).

O Πολ, πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, είχε την ιδέα για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, αφού ήταν ένας απ' τους αθλητές που έζησαν το «λουκέτο» από την πρώτη στιγμή. Η αναμέτρηση των Γιούτα Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, στις 11 Μαρτίου 2020, ήταν η πρώτη που αναβλήθηκε, εξαιτίας του κρούσματος στον Ρούντι Γκομπέρ.

Το... σενάριο ξεκινάει από την πρωτόγνωρη εμπειρία της διακοπής των αθλητικών διοργανώσεων, αγγίζει την καραντίνα των αθλητών, η οποία τους άλλαξε τη ζωή, αλλά και τον ρόλο που είχε ο Κρις Πολ στη δημιουργία της «φούσκας», όπου το ΝΒΑ κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Ο Πολ έχει και τον ρόλο παραγωγού στο ντοκιμαντέρ, το οποίο πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2021, στο HBO και στο HBO MAX.

 

NBA Τελευταία Νέα