Το ΝΒΑ θα έχει κέρδος 500 εκ. δολαρίων αν αρχίσει στις 22 Δεκεμβρίου!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Το ΝΒΑ θα έχει κέρδος 500 εκ. δολαρίων αν αρχίσει στις 22 Δεκεμβρίου!

bet365

Η επιλογή της έναρξης στις 22 Δεκεμβρίου μοιάζει με μονόδρομο για το ΝΒΑ, αφού η πρόωρη έναρξη της σεζόν θα φέρει τεράστια κέρδη!

Η κουβέντα είναι μεγάλη. Η ημερομηνία της έναρξης του ΝΒΑ θα καθορίσει το μέλλον των 30 ομάδων. Ανταλλαγές, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, προπονήσεις και... τζάμπολ! Αυτή τη στιγμή, η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 22α Δεκεμβρίου. Και όχι, πια, η 18η Ιανουαρίου.

Το ΝΒΑ έχει γι' αυτό 500 εκατομμύρια λόγους παραπάνω για να το αποφασίσει. Αυτό θα είναι το κέρδος για το ΝΒΑ γι' αυτές τις 27 ημέρες διαφορά.

Με δεδομένο πως το ΝΒΑ ζημιώθηκε εξαιρετικά τόσο από την κρίση με την Κίνα, όσο φυσικά και από την πανδημία, το κέρδος μοιάζει ως τεράστιο δέλεαρ.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι από τις καλύτερες για τη Λίγκα, με τις αναμετρήσεις στις 25 Δεκεμβρίου να αποτελούν μία επικερδέστατη παράδοση. Και το ΝΒΑ δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα