Ο Σιζέφσκι απαντάει: Dream Team ή Redeem Team, Τζόρνταν ή ΛεΜπρον; (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Σιζέφσκι απαντάει: Dream Team ή Redeem Team, Τζόρνταν ή ΛεΜπρον; (vid)

bet365

Ο Μάικ Σιζέφσκι κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ της Dream Team και της Redeem Team και η ομάδα που θα κέρδιζε μπορεί να είναι μόνο μια.

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι ποια από τις δύο... διαστημικές ομάδες των ΗΠΑ θα κέρδιζε σε έναν αγώνα. Από την μία υπάρχει η Dream Team του 1992 και από την άλλη η Redeem Team του 2012, που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της.

Ο προπονητής Μάικ Σιζέφσκι στον JJ Reddick και το «The Old Man and the Three» και κλήθηκε να επιλέξει ποια από τις δύο ομάδες θα κέρδιζε σε μια σειρά αγώνων. Η ερώτηση ήταν ποια από τις δύο ομάδες από εκείνη του 1992 και το 2012 θα κέρδιζε σε μία σειρά 7 αγώνων.

«Όταν όλοι θα ήταν υγιής; H Dream Team. Αλλά δεν ήταν όλοι υγιής το 1992. Στην ακμή τους μιλάμε για 11 Hall of Famers. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ΝΒΑ κατέβηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή ήταν μια στιγμή που είχε οραματιστεί ο Στερν και ήταν μια ατομική βόμβα για το παγκόσμιο μπάσκετ. Αυτοί οι τύποι ήταν ροκ σταρς και εκεί ήταν τόσο κύριοι , μας εκπροσώπησαν τόσο καλά και το ΝΒΑ των 80s' δημιούργησε το σημερινό ΝΒΑ.

Ίσως μερικοί από τους νεότερους να μην ξέρουν τον Μάτζικ ή τον Μπερντ ή ακόμα και τον Τζόρνταν. Ο Κόμπι ήταν της γενιάς του Τζόρνταν. Δεν είχα καταλάβει πόσο ήρωας φαινόταν. Και σε κάποιες πλευρές, ο ΛεΜπρον είναι αυτό σήμερα και είμαι υπερήφανος για εκείνον γιατί κουβαλάει μεγάλο βάρος, ειδικά με όλα αυτά που γίνονται».

NBA NEWS FEED