Κόμπι Μπράιαντ: Η φανέλα του στο Μουσείο Σμιθσόνιαν! (vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Η φανέλα του στο Μουσείο Σμιθσόνιαν! (vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Η φανέλα του στο Μουσείο Σμιθσόνιαν! (vid)

bet365

Η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ θα μείνει για πάντα ζωντανή στο μουσείο της Ουάσινγκτον

Μία φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ. Εκείνη που φόρεσε στον 5ο τελικό του 2008 βρήκε τη θέση της. Στον τοίχο του διάσημο μουσείου Σμιθσόνιαν. Ως δείγμα της αφροαμερικάνικης ιστορίας και κουλτούρας.

Η φανέλα του Κόμπι ταξίδεψε μέχρι την Ουάσινγκτον έχει ήδη κρεμαστεί σε ειδικό χώρο του μουσείου που αφορά τον αθλητισμό και η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται σε λίγες ώρες.

Η κίνηση του μουσείου δεν ήταν τυχαία, αφού ο Κόμπι και η σύζυγός του, Βανέσα Μπράιαντ έχουν δωρίσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια για την κατασκευή του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2020. Στο δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο έχασαν τη ζωή τους η κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα!

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ αποτέλεσε μέρος της κουλτούρας της μαύρης κοινότητας και πριν τον θάνατό του. Η τραγική είδηση, ωστόσο, τοποθέτησε τον Κόμπι στην κορυφή της έκφρασης των καλλιτεχνών για ένα μεγάλο διάστημα του 2020. Αρκετά γκράφιτι σε γήπεδα και κτήρια ξεπηδούσαν ξαφνικά σχεδόν κάθε μέρα.

Και ένα απ' αυτά στην Ουάσιγκτον κέντρισαν το ενδιαφέρον των υπεύθυνων του μουσείου, οι οποίοι σκέφτηκαν πως δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο σταρ από την προβολή μιας φανέλας του.

 

NBA Τελευταία Νέα