ΝΒΑ: Αποχωρεί ο general manager των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ!

ΝΒΑ: Αποχωρεί ο general manager των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ!

ΝΒΑ: Αποχωρεί ο general manager των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ!

bet365

Ο Ντάριλ Μόρεϊ, ο άνθρωπος που υποκίνησε την...Κινεζική Επανάσταση κατά του ΝΒΑ με ένα tweet 38 χαρακτήρων αποχωρεί από τη θέση του general manager των Ρόκετς.

Τον Οκτώβριο του 2019, το tweet του Μόρεϊ που στήριζε τους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ οι οποίοι με τη σειρά τους αξίωναν περισσότερες δημοκρατικές ελευθερίες από την Κίνα έβαλε σε... κίνδυνο τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια που, σύμφωνα με το Forbes αποτελούν τα συνολικά ετήσια έσοδα του ΝΒΑ από τις δουλειές με τους Κινέζους!

Ο Μόρεϊ παρέμεινε στη θέση του παρά τις σχετικές πιέσεις και τις αντιδράσεις των Κινέζων όμως η αποτυχία των Ρόκετς στα playoffs σηματοδοτεί το τέλος εποχής του στους Τεξανούς. Ο ίδιος εξάλλου είχε παραδεχθεί πριν από την έναρξη των αγώνων στη «φούσκα» του Ορλάντο πως οι Ρόκετς πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καθώς διαθέτουν δυο από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας (Χάρντεν, Ουέστμπρουκ).

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Adrian Wojnarowski, ο Μόρεϊ θα υποβάλει την παραίτησή του, από τη στιγμή μάλιστα που οι Ρόκετς αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Δύσης με τους Λέικερς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο νυν αντιπρόεδρος Ράφαελ Στόουν.

 

NBA Τελευταία Νέα