Τζορτζ Καρλ: «Γαμ...αι ο Τραμπ»! (pic)

Gazzetta team
Τζορτζ Καρλ: «Γαμ...αι ο Τραμπ»! (pic)

bet365

Ο Τζορτζ Καρλ σχολίασε τη χαμηλή τηλεθέαση των NBA Finals και κατέληξε με ένα... μήνυμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι Λέικερς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ όμως η τηλεθέαση της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη παρουσιάζει... ελεύθερη πτώση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Game 1 των Τελικών ανάμεσα στους Λέικερς και τους Χιτ παρακολούθησαν 7.4 εκατομμύρια Αμερικανοί κατά μέσο όρο, το Game 2 σχεδόν 4.5 εκατομμύρια και το Game 3 περίπου 4.39 εκατομμύρια.`

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει τη δική του ερμηνεία για το συγκεκριμένο γεγονός, εξηγώντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ άσχημα γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί από το ΝΒΑ. Νομίζω πως λειτουργούν σαν πολιτική οργάνωση, αυτό δεν είναι καλό να συμβαίνει στον αθλητισμό της χώρας».

Από την πλευρά του, ο βετεράνος κόουτς Τζορτζ Καρλ ανέφερε: «Γίνεται πολλή κουβέντα για την τηλεθέαση των Τελικών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι... Τα μηνύματα της λίγκας για την κοινωνική ανισότητα δεν είναι ένας από αυτούς. Αλλά, γαμ...αι ο Τραμπ! Και τώρα νιώθω καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα