Μπάτλερ: «Θα επιστρέψουμε και θα νικήσουμε» (vid)

Gazzetta team
Μπάτλερ: «Θα επιστρέψουμε και θα νικήσουμε» (vid)

bet365

Σίγουρος πως οι Μαϊάμι Χιτ θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι στο Game 6 με τους Σέλτικς και πως θα προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ.

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι αυτή τη στιγμή απογοητευμένοι από την ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 5 των τελικών Ανατολής, αλλά ξέρουν πως δεν πρέπει να μείνουν πολύ σε αυτό.

Το επόμενο παιχνίδι πλησιάζει κι έχουν την ευκαιρία με νίκη να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ. Και αυτό ακριβώς θέλει κι ο Τζίμι Μπάτλερ.

Ο 31χρονος γκαρντ των Χιτ έδειξε αρχικά την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Άρχισαν να επιτίθενται κι εμείς σταματήσαμε να μαρκάρουμε. Δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς. Πάντα λέμε να αρχίζουμε από την άμυνα. Το κάναμε αυτό στις δύο πρώτες περιόδους, αλλά μετά όχι».

Στην συνέχεια, όμως, έδωσε το μήνυμά του. «Θα επιστρέψουμε. Ήμασταν στο ίδιο σημείο πολλές φορές. Πρέπει να μιλήσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Θα επιστρέψουμε καλύτεροι κι έτοιμοι για τη νίκη».

Όσο για την δήλωση του Μπαμ Αντεμπάγιο, που είπε ότι παίρνει όλη την ευθύνη, ο Μπάτλερ σχολίασε: «Δεν είναι μόνο ευθύνη του. Είναι όλων. Κάνει τόσα πολλά για εμάς, που νιώθει έτσι κάποιες φορές, αλλά σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός. Κανείς δεν έπαιζε όπως υποτίθεται θα έπρεπε να παίζει, για να νικήσουμε. Κανείς. Τον σέβομαι που το λέει αυτό, τον αγαπώ, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Πρέπει να είμαστε εκεί μαζί του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα