Σμαρτ για τον τσακωμό των Σέλτικς: «Έγινε ένα "ηλεκτροσόκ" στα αποδυτήρια»

Σμαρτ για τον τσακωμό των Σέλτικς: «Έγινε ένα "ηλεκτροσόκ" στα αποδυτήρια»

Gazzetta team
Σμαρτ για τον τσακωμό των Σέλτικς: «Έγινε ένα "ηλεκτροσόκ" στα αποδυτήρια»

bet365

Ο Μάρκους Σμαρτ απάντησε στο αντικείμενο συζήτησης των τελευταίων ημερών στο ΝΒΑ, που δεν ήταν άλλο, από τον τσακωμό του με τον Τζέιλεν Μπράουν στα αποδυτήρια.

Μετά την ήττα στο Game 2 με τους Χιτ, αμέσως έκανε το γύρο του twitter η λογομαχία του Μάρκους Σμαρτ με τον Τζέιλεν Μπράουν στα αποδυτήρια, με τον πρώτο να φεύγει έξαλλος από την αίθουσα.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, οι Σέλτικς «ξύπνησαν» και με ωραία εμφάνιση, κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Μαϊάμι στο επόμενο παιχνίδι και να μειώσουν τη σειρά σε 2-1.

Λίγο πριν τον τέταρτο τελικό της Ανατολής, ο Μάρκους Σμαρτ ρωτήθηκε επί του θέματος και απάντησε:

«Ήταν “ηλεκτροσόκ” αυτό που έγινε στα αποδυτήρια. Είμαστε οικογένεια και η οικογένεια μαλώνει όλη την ώρα. Μαλώνω με τα αδέρφια μου συνέχεια. Μόνο εμείς μπορούμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και κανένας άλλος. Συμβαίνει στις οικογένειες, ειδικά σε μια οικογένεια, όπως η δική μας, που είναι μαζί τόσο καιρό. Κάποια στιγμή θα συμβεί.

Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουν με συναίσθημα, που δίνουν την καρδιά τους καθημερινά. Δεν θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι με το 0-2, ειδικά όταν δώσαμε τα πάντα. Παίζαμε κόντρα σε φοβερούς Heat και δεν γίνεται να κάνουμε λάθη σαν αυτά που κάναμε. Φυσικά και τα συναισθήματά μας κάποια στιγμή θα ξεφύγουν, αλλά είμαστε οικογένεια. Θα ήμουν πιο ανήσυχος, αν μετά το Game 2 ήταν όλοι ήρεμοι και ήσυχοι. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Σιχαίνομαι να χάνω περισσότερο από όσο μου αρέσει να κερδίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα