Σακίλ και Γκριν «σφάχτηκαν» για τον MVP Γιάννη! (vid)

Σακίλ και Γκριν «σφάχτηκαν» για τον MVP Γιάννη! (vid)

Gazzetta team
Σακίλ και Γκριν «σφάχτηκαν» για τον MVP Γιάννη! (vid)

bet365

Ο παίκτης των Ουόριορς ήταν και πάλι καλεσμένος στην εκπομπή «NBA on TNT» και αυτή την φορά είχε μια... διαφωνία με τον Σακίλ Ο' Νιλ, όσον αφορά την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP.

Ο πάλαι ποτέ σταρ των Λέικερς είπε πως «Όταν μιλάμε για MVP, μιλάμε για ατομικό βραβείο. Πώς γίνεται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο να μην είναι ο MVP; Μην μου λέτε για ρεκόρ ομάδων, γιατί έχασα δύο φορές το βραβείο για αυτό το λόγο. Αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, πρέπει πάντα να παίρνεις το βραβείο του MVP», αναφερόμενος στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τότε, ο Ντρέιμοντ Γκριν πήρε το λόγο και είπε: «Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο καλύτερος παίκτης κάνει και την καλύτερη σεζόν. Ο Γιάννης έκανε την καλύτερη κανονική περίοδο πέρσι και φέτος. Αν ήθελες να φτιάξεις μια ομάδα, για να πάρεις το πρωτάθλημα, τότε θα επέλεγες σίγουρα τον Λεμπρόν, που είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όταν, όμως, παίζεις το καλύτερο μπάσκετ και οδηγείς την ομάδα σου στις περισσότερες νίκες, αξίζεις το βραβείο MVP».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα