Μάρεϊ: «Δεν θα κατηγορήσω τους διαιτητές»

Gazzetta team
Μάρεϊ: «Δεν θα κατηγορήσω τους διαιτητές»

bet365

Ο Τζαμάλ Μάρει τόνισε πως οι Νάγκετς πρέπει να κερδίσουν το σεβασμό στη σειρά με τους Λέικερς.

Η ομάδα του Ντένβερ ηττήθηκε στον πρώτο τελικό της δυτικής περιφέρειας, με τον Μάικλ Μαλόουν να κάνει παράπονα για την διαιτησία, καθώς οι παίκτες του χρεώθηκαν με 16 φάουλ, με τους Γιόκιτς, Μάρεϊ και Μίλσαπ να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ωστόσο, ο Τζαμάλ Μάρεϊ προτίμησε να διαλέξει άλλη... κατεύθυνση και να μην σταθεί στην διαιτησία, αλλά σε αυτά που έχουν να κάνουν οι Νάγκετς.

Έτσι, μετά το παιχνίδι, ανέφερε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις. Είναι δύσκολο. Θέλουν να μιλούν για κάθε σφύριγμα και να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν ό,τι συμβαίνει, αλλά δεν μπορούμε να ανησυχούμε γι’ αυτό. Ξέρουμε πως θα είναι. Ξέρουμε πως είμαστε νεότερη ομάδα. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να παίξουμε μέσα σε αυτό και δεν πρόκειται να φύγουμε τόσο εύκολα».

Βέβαια, πέταξε και την... μπηχτή του, λέγοντας «Αν είδες το παιχνίδι, τότε μπορείς να καταλάβεις», και συμπλήρωσε: «Τα σφυρίγματα δεν θα είναι πάντα υπέρ μας. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε γι’ αυτό. Προσπάθησα να μάθω πως, ως νέος παίκτης, πρέπει να προσαρμόζεσαι. Οι διαιτητές δεν προσπαθούν να πάρουν λάθος αποφάσεις, αλλά να κάνουν κι αυτοί τη δουλειά τους. Δεν πρόκειται να τους κατηγορήσω. Δεν είμαι άνθρωπος που το κάνει αυτό. Πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε το σεβασμό».

 

NBA Τελευταία Νέα