Χάουαρντ: «Οκτώ παιχνίδια ακόμα, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Χάουαρντ: «Οκτώ παιχνίδια ακόμα, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Χάουαρντ: «Οκτώ παιχνίδια ακόμα, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ περνάει δύσκολα στην «φούσκα», όπως δήλωσε, αλλά ονειρεύεται να κρατήσει στα χέρια του το πρωτάθλημα με... σκούπα!

Ο 34χρονος σέντερ των Λέικερς αναμένεται να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τον Φρανκ Βόγκελ στη σειρά με τους Νάγκετς, όπως δήλωσε ο προπονητής του, και ο ίδιος στάθηκε στην ενέργεια που πρέπει να έχει η ομάδα του και την καλή ψυχολογία.

«Η ενέργεια είναι σημαντική και αν η ψυχολογία μας δεν είναι καλή, τότε αυτό μπορεί να μεταδοθεί από τον έναν παίκτη στον άλλον. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά, ό,τι και αν περνάμε. Υπάρχουν πολύς κόσμος που περνάει διάφορα πράγματα που είναι πολύ χειρότερα και δεν είναι εδώ σε μια "φούσκα". Πάντα μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να κοιτάμε τη θετική πλευρά».

Στη συνέχεια, ο Ντουάιτ Χάουαρντ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει κάποιο μέρος να πας. Το συναίσθημα που έχουμε είναι ότι είμαστε "κολλημένοι". Προσπαθώ να βρω χαρά στο γεγονός ότι ο γιος μου είναι εδώ μαζί μου και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να να νικήσουμε σε οκτώ παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οπότε, προσπαθώ να τα βλέπω θετικά. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι σε ένα μέρος, από το οποίο δεν μπορείς να βγεις και να δεις την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Είσαι απλά σε ένα ξενοδοχείο. Οπότε, είναι δύσκολο να βλέπεις τους ίδιους τοίχους κάθε μέρα. Στο τέλος της ημέρας, όμως, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει τόσο πολύ».

 

NBA Τελευταία Νέα