Οι Λέικερς ξενυχτούν και... παραπονιούνται!

Οι Λέικερς ξενυχτούν και... παραπονιούνται!

Gazzetta team
Οι Λέικερς ξενυχτούν και... παραπονιούνται!

bet365

Η ομάδα του Λος Άντζελες σχολίασε τα παιχνίδια που δίνουν αργά, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα όλων να πηγαίνει πιο... αργά.

Οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Χιούστον Ρόκετς στις 19:00 ώρα Ορλάντο (02:00 ώρα Ελλάδας, CosmoteSport3), γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά, μετά από οκτώ παιχνίδια playoffs που έχουν δώσει στις 21:00.

Οι αγώνες των «λιμνανθρώπων» ήταν πάντα τελευταίοι στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να κάνουν αργά τις αποθεραπείες τους και να πηγαίνουν χαράματα για ύπνο.

Ο Φρανκ Βόγκελ σχολίασε σχετικά: «Απλά αφαιρείς το στοιχείο της πτήσης. Τα παιχνίδια που δίναμε στις 21:00 μας έκαναν να νιώθουμε λες και ταξιδεύαμε, γιατί γυρνάμε πολύ αργά στο ξενοδοχείο».

Ο προπονητής των Λέικερς δεν κοιμάται, αν δεν πάει 03:00, ενώ πρέπει να ξυπνήσεις στις 09:00, για να συναντηθεί με τους συνεργάτες του και πρόσθεσε: «Βλέπω βίντεο μέχρι να κοιμηθώ, το οποίο δεν συμβαίνει πριν τις 03:00-04:00, όταν παίζουμε στις 21:00».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέφερε επίσης πως «Ανεξάρτητα από νίκη ή ήττα, αρχίζω την αποθεραπεία μου αμέσως στα αποδυτήρια. Όταν πάω στο ξενοδοχείο, θα κάνω κι άλλη. Μένω ξύπνιος μέχρι αργά το βράδυ», ενώ ο Ραζόν Ρόντο δήλωσε ότι: «Ελπίζω το ΝΒΑ να μας δώσει ένα διάλειμμα σε κάποια φάση».

 

NBA Τελευταία Νέα