ΒανΒλιτ: «Ο Πάουελ έσωσε τη σεζόν»!

Gazzetta team
ΒανΒλιτ: «Ο Πάουελ έσωσε τη σεζόν»!

bet365

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ αναγνωρίζει την συμβολή του Κάιλ Λάουρι στο Game 6 με τους Σέλτικς, αλλά θεωρεί πως ο Νόρμαν Πάουελ έσωσε τη σεζόν των Ράπτορς!

Η ομάδα του Τορόντο έφτασε τη σειρά με τους Σέλτικς στο 3-3 και στο Game 7 θα ξεκαθαρίσει ποιος θα περάσει στους τελικούς της Ανατολής και θα αντιμετωπίσει τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο Κάιλ Λάουρι έκανε μεγάλη εμφάνιση (33π., 8ρ., 6ασ., 2κλ., 1τ.) για τους Ράπτορς, ενώ κι ο Νόρμαν Πάουελ δεν έμεινε πίσω, αφού είχε 23 πόντους. Μάλιστα, με το σκορ στο 122-123 και με πέντε δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, ο δεύτερος είχε 2/2 βολές, για να κάνει το τελικό 122-125 και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φρεντ ΒανΒλιτ έκανε δηλώσεις και τόνισε πως η σεζόν σώθηκε, χάρη στον Πάουελ. «Μας έσωσε. Έσωσε τη σεζόν. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του τώρα. Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα συμβεί, αλλά πάντα γίνεται κάτι στα playoffs, οπότε είναι κάτι σπουδαίο για εμάς. Προφανώς, ο Λάουρι ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Πάουελ μας έδωσε ώθηση».

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Νομίζω πως όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν μια μεγάλη σειρά. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά μπορέσαμε στην πορεία να βρούμε τους εαυτούς μας και να έχουμε μια ευκαιρία για τους τελικούς της Ανατολής, μέσα από ένα έβδομο παιχνίδι. Το μόνο που ζητούσαμε, είναι μια ευκαιρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα