Ρόκετς - Λέικερς 102-112

Gazzetta team
Ρόκετς - Λέικερς 102-112

bet365

Το πόσο τεράστιος παίκτης απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο... Βασιλιάς πετυχαίνοντας 36 πόντους οδήγησε τους Λέικερς στο 112-102 επί των Ρόκετς και στο 2-1 στους ημιτελικούς της Δύσης.

Από την αρχή της χρονιάς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει αυτό το πρωτάθλημα με τους Λέικερς και στην «φούσκα του Ορλάντο» το δείχνει και με πράξεις. Ο λόγος φυσικά για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον «Βασιλιά» να είναι κόντρα στους Ρόκετς εκπληκτικός και να οδηγεί τους Λιμνάνθρωπους στο 112-102 και στο 2-1 στις νίκες στους ημιτελικούς της Δύσης. Η ομάδα του Λος Άντζελες μετά το πρώτο χαμένο παιχνίδι της σειράς, έχει κάνει το δύο στα δύο, δείχνοντας πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκριση.

Στα του αγώνα ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο οι... ρουκέτες είχαν συνεχώς ένα μικρό προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο όμως με τους ΛεΜπρόν και Ρόντο βασικούς επιθετικούς άξονες, οι Λεικερς πήραν την μεγάλη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς με 36 πόντους ο Ντέιβις τον ακολούθησε με 26 και ο Ρόντο είχε 21. Γα τους ηττημένους ο Χάρντεν είχε 33, ο Ουέστμπρουκ είχε 30 και ο ΜακΛεμόρ 16, αλλά δεν έφτασαν για να κάνει η ομάδα τους το 2-1.

 

NBA Τελευταία Νέα