Αποθέωση των Λέικερς στον... Playoff Rondo! (vid)

Αντωνία Σπανού
Αποθέωση των Λέικερς στον... Playoff Rondo! (vid)

bet365

Ο Ρόντο έκανε μια πολύ... γεμάτη εμφάνιση και γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες τους.

To Game 1 μεταξύ των Ρόκετς και των Λέικερς ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ρόντο, μετά από 178 ημέρες, με τον παίκτη να στέκεται άτυχος και να επιστρέφει την πιο κρίσιμη στιγμή. Στο Game 1 δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, αλλά άλλαξε τα δεδομένα στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα του Λος Άντζελες ισοφάρισε την σειρά, με τον Ρόντο να έχει μια γεμάτη εμφάνιση με 10 πόντους, 9 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ, ενώ η ομάδα του έτρεξε μια διαφορά 28 πόντων στα 29 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο ΛεΜπρον σχολίασε για τον συμπαίκτη του: «Αυτό κάνει το Ντο. Είναι ηγέτης. Και για εμάς να τον έχουμε πίσω στα playoffs, είναι κλειδί για την ομάδα μας. Μπαίνει, πιέζει τον ρυθμό, τους βάζει όλους στο παιχνίδι και αυτά δεν φαίνονται πάντα στην στατιστική». Ο Μόρις από την πλευρά του σχολίασε, «playoff Ρόντο φίλε. Κάνει τα πάντα στο παρκέ. Θα μας βάλει όλους στην σωστή μας θέση. Θα μας μιλήσει. Είναι εκεί για εμάς. Τα κάνει όλα σε διαφορετικό επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω να οδηγεί την ομάδα».

Ενώ και ο προπονητής της ομάδας ξεχώρισε τον Ρόντο: «Έχει τρομερή επιρροή. Η επιρροή του στην ομάδα δεν μπορεί να μετρηθεί, όπως και η αυτοπεποίθηση που φέρνει».

Οι Λέικερς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς προσπάθησαν να χτυπήσουν τους Ρόκετς με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού τους και έπαιξαν λεπτά, δίχως σέντερ και αυτό λειτούργησε με εξαιρετική συνέπεια και επιμέρους σκορ 35-14. Ο Βόγκελ συνέχισε, «Προφανώς έκανε σπουδαία δουλειά, κράτησε τα λάθη του χαμηλά και είχε πολλές ασίστ. Μια σπουδαία εμφάνιση από εκείνον».

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα