«Ο Γιάννης είναι ένας Τζόρνταν που χρειάζεται τον Πίπεν»! (vid)

«Ο Γιάννης είναι ένας Τζόρνταν που χρειάζεται τον Πίπεν»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Γιάννης είναι ένας Τζόρνταν που χρειάζεται τον Πίπεν»! (vid)

bet365

Ο Στέφεν Σμιθ ζήτησε από τον Σκότι Πίπεν να... χαλαρώσει με τις συγκρίσεις κι εξήγησε πως ο Αντετοκούνμπο είναι ο Τζόρνταν που χρειάζεται δίπλα του έναν άξιο συμπαίκτη.

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον είχε γράψει στο Twitter ότι «ο Γιαννης είναι ένας Πίπεν και χρειάζεται τον Τζόρνταν του» προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Μία από αυτές και του... ίδιου του Σκότι Πίπεν ο οποίος έδωσε αποστομωτική απάντηση στον Τζέφερσον: «Δεν είμαι ο Γιάννης, δεν έχω back to back toy back βραβεία MVP -είναι ζήτημα χρόνου να το πάρει- και ο Γιάννης δεν είμαι εγώ . Το ερώτημα είναι... Ποιος ήσουν εσύ ως παίκτης»;

Από την πλευρά του, ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Στέφεν Σμιθ πήρε θέση επί του θέματος και ζήτησε από τον Πίπεν να... χαλαρώσει με την ευαισθησία του!

«Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Πίπεν. Ο Γιάννης έχει 26, 27 και 29 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια. Είναι ο εν ενεργεία MVP, σίγουρα είναι η πρώτη επιλογή για το εφετινό βραβείο. Σίγουρα, λοιπόν δεν είναι Σκότι Πίπεν. Ο Πίπεν είναι Hall of Famer, έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα, ο καλύτερος "σύντροφος" στην ιστορία του μπάσκετ! Όταν όμως αποσύρθηκε ο Τζόρνταν, είμαι σίγουρος ότι δεν θα νικούσαν τους Ρόκετς στους NBA Finals. Οι Μπουλς με ηγέτη τον Πίπεν δεν θα μπορούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αν έφταναν στους Τελικούς! Συμπερασματικά, ο Πίπεν δεν ήταν ποτέ Τζόρνταν. Δεν είναι ντροπή αυτό γιατί κανείς και ποτέ δεν... υπήρξε Τζόρνταν! Ο Τζόρνταν, πάλι έχει παραδεχτεί ότι δεν θα κέρδιζε τα δαχτυλίδια του χωρίς τον Σκότι Πίπεν. Επομένως, ο Σκότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο με αυτή την ευαισθησία του. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει στην ιστορία του μπάσκετ. Δεν πρέπει να είναι τόσο ευαίσθητος με αυτά! Δεν ήταν προσβολή! Όταν λες, δηλαδή ότι ο Γιάννης είναι Πίπεν και χρειάζεται έναν Τζόρνταν... Όχι! Θα έλεγα καλύτερα ότι ο Γιάννης είναι Τζόρνταν που χρειάζεται τον Πίπεν! Επειδή τα νούμερα του, είναι σαφώς καλύτερα από του Σκότι...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα