Μπάτλερ: «Ακόμα και να με μαρκάρει ο Γιάννης, οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τη δουλειά»! (vid)

Gazzetta team
Μπάτλερ: «Ακόμα και να με μαρκάρει ο Γιάννης, οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τη δουλειά»! (vid)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ εξήγησε πως δεν ένιωσε καμία έκπληξη για το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ανέλαβε το μαρκάρισμα του στο Game 1 κι αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς.

Μια αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς με τους Χιτ εξόργισε τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον, ο οποίος έβαλε στην... εξίσωση την 40άρα του Μπάτλερ και το γεγονός πως ο Greek Freak είναι ο αμυντικός της σεζόν.

Ένας δημοσιογράφος μετά το τέλος του ματς ρώτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αν χρειαζόταν να αλλάξει το μαρκάρισμα και να μαρκάρει περισσότερο τον Μπάτλερ.

O Greek Freak απάντησε πως δεν έπρεπε και εξέφρασε την απορία του για του έγινε αυτή η ερώτηση.

Αυτή η αντίδραση έκανε έξαλλο τον πρώην NBAer, Ρίτσαρντ Τζέφερσον που έγραψε: «Σε ρώτησε γιατί είσαι ο αμυντικός της σεζόν και ο Μπάτλερ έκανε ρεκόρ καριέρας με 40. Η ερώτηση μου είναι γιατί εσύ τον ρώτησες για ποιο λόγο έκανε αυτή την ερώτηση».

Ο Μπάτλερ, λοιπόν ρωτήθηκε για το αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο δεν τον μάρκαρε. «Όχι, καθόλου»! Και πρόσθεσε: «Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στη λίγκα, ο αμυντικός της χρονιάς όμως αν με μαρκάρει, έχουμε κι άλλους παίκτες για να κερδίσουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ό,τι μπορώ να κάνω κι εγώ»!

 

NBA Τελευταία Νέα