Ρόκετς - Θάντερ 104-102

Gazzetta team
Ρόκετς - Θάντερ 104-102

bet365

Απίθανο και το 7 ματς των Ρόκετς με τους Θάντερ. Οι... ρουκέτες έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν επικράτησαν των... κεραυνών με 104-102 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης όπου και θα συναντήσουν τους Λέικερς. Τάπα ένα δεύτερο πριν το τέλος του «Μούσια» στον Ντορτ.

Το είχε η βραδιά τελικά να ζήσουμε απίστευτα παιχνίδια καθώς το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Αρχικά στο πρώτο χρονικά οι Χιτ επικρατώντας των Μπακς με 116-114 σε νεκρό χρόνο έκαναν το 2-0, ενώ το ίδιο χιτσκοκικό φινάλε είχαμε και στο δεύτερο. Ρόκετς και Θάντερ στο Game 7 τς έδωσαν κυριολεκτικά όλα με τις... ρουκέτες να επικρατούν με 104-102, παίρνοντας μαζί και την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης, όπου και θα βρουν τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο αγώνας κρίθηκε επίσης στο τέλος με τον Τζέιμς Χάρντεν να σταματάει με μεγαλοπρεπή τάπα τον εντυπωσιακό σήμερα Ντορτ την στιγμή που αυτός επιχειρούσε το τρίποντο νίκης.

Στην συνέχεια είχα λάθη, ένα χαζό φάουλ του Χάρντεν στον Γκαλινάρι, ο Ιταλός έχασε την μία βολέ που εκτέλεσε και στη νέα επαναφορά των Θάντερ οι Ρόκετς έκλεψαν την μπάλα πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή νίκη. Μια νίκη που όπως φαίνεται και στο σκορ μόνο εύκολη δεν ήταν, παρότι που στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έδειξαν να έχουν τον έλεγχο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόβινγκτον με 21 πόντους, όσους είχε και ο Γκόρντον, ενώ ακολούθησαν οι Ουέστμπρουκ και Χάρντεν με 20 και 17 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους εντυπωσιακός αλλά και μοιραίος ο Ντορτ είχε 30 πόντους, ο Πολ έφτασε τους 19 με triple double και έγινε ο μεγαλύτερος που το πετυχαίνει σε 7ο παιχνίδι playoffs, ενώ επίσης 19 είχε και ο Αλεξάντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα