Μπακς: Στηρίζουν την απόφαση των παικτών οι ιδιοκτήτες των «ελαφιών» (pic)

Gazzetta team
Μπακς: Στηρίζουν την απόφαση των παικτών οι ιδιοκτήτες των «ελαφιών» (pic)

bet365

Με ανακοίνωσή τους οι τρεις ιδιοκτήτες των Μπακς στηρίζουν την απόφαση των παικτών να μην κατέβουν να αγωνιστούν στον αγώνα με τους Μάτζικ λόγω της αστυνομικής βίας που επικρατεί στις ΗΠΑ.

Δίπλα στους παίκτες τους βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των Μπακς. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποφάσισαν λόγω της αστυνομικής βίας που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ να μην κατέβουν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Μάτζικ για τα Playoffs του NBA. Μια απόφαση που οδήγησε στην οριστική αναβολή και των τριών σημερινών αναμετρήσεων.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος των Μπακς. Άλεξ Λάσρι με μήνυμά του στο twitter στάθηκε υπέρ της κίνησης των παικτών της ομάδας του. Το ίδιο έκαναν και οι τρεις ιδιοκτήτες του «Ελαφιακού». Συγκεκριμένα οι Μαρκ Λάσρι, Γουές Ίντενς και Τζέιμι Ντίναν με ανακοίνωσή τους στήριξαν τους παίκτες του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζουμε απόλυτα την απόφαση των παικτών μας. Αν και δεν τη γνωρίζαμε εκ των προτέρων, θα είχαμε συμφωνήσει ούτως ή άλλως με όλη μας την καρδιά σε αυτή. Ο μόνος τρόπος για να φέρει κανείς την αλλαγή είναι να ρίξει φως στις αδικίες του ρατσισμού που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας. Οι παίκτες μας το έκαναν αυτό και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους απαιτώντας ευθύνες και αλλαγή».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED