Ράπτορς και Σέλτικς εντείνουν τις συζητήσεις για να μην «κατέβουν» στo Game 1

Gazzetta team
Ράπτορς και Σέλτικς εντείνουν τις συζητήσεις για να μην «κατέβουν» στo Game 1

bet365

Κοινό μέτωπο έχουν φτιάξει οι παίκτες των Σέλτικς και των Ράπτορς ώστε να μην «κατέβουν» να παίξουν στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά της Ανατολής.

Με αφορμή το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στο Ουισκόνσιν, οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς και των Τορόντο Ράπτορς σκέφτονται σοβαρά να μποϊκοτάρουν το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Την Τρίτη (25/8) έγιναν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ μία μέρα αργότερα (26/8) έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά να μην αγωνιστούν στο Game 1.

«Νομίζαμε ότι στέλνουμε κάποιο μήνυμα, αλλά ουσιαστικά είμαστε κολλημένοι εδώ μέσα. Νιώθουμε ότι τίποτε δεν αλλάζει. Δεν κάνουμε τίποτα το ουσιαστικό. Έτσι ακριβώς νιώθουμε. Αυτά τα πράγματα με πληγώνουν. Να βλέπω να πυροβολούν έναν μαύρο άνδρα. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Αρνούμαι και να δω αυτό το βίντεο» ήταν τα λόγια του Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του και τους παίκτες των Σέλτικς έχουν ρίξει την ιδέα στο τραπέζι να μποϊκοτάρουν το πρώτο ματς, ενώ κάποιοι από τους παίκτες παρουσιάζονται και έτοιμοι να αποχωρήσουν από την «φούσκα».

«Αυτα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει σε τέτοιες κοινότητες. Και νοιάζονται πραγματικά γι' αυτές. Του επηρεάζει ψυχολογικά και σωματικά. Τους καταλαβαίνω» συμπλήρωσε ο Μπραντ Στίβενς, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ είπε: «Αν δεν αγωνιστούμε στα υπόλοιπα playoffs θα καταλάβουμε πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε τα πράγματα. Βρισκόμαστε στη φούσκα, απομονωμένοι από όλους και αυτό είναι εξοργιστικό. Ξέρω κάποια παιδιά που έχουν σκεφτεί να επιστρέψουν σπίτι τους».

 

NBA Τελευταία Νέα