Κλίπερς - Μάβερικς 154-111

Gazzetta team
Κλίπερς - Μάβερικς 154-111

bet365

Επίδειξη δύναμης για τους Κλίπερς στο ματς με τους Μάβερικς. Η παρέα των Λέοναρντ και Τζορτζ επικράτησε με το εκκωφαντικό 154-111 και έκανε το 3-2 στις νίκες. Επεισοδιακό ματς με 6 τεχνικές ποινές και αποβολή του προπονητή των «καουμπόηδων», Ρικ Καρλάιλ.

Με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, η λογική έλεγε πως οι Κλίπερς ήταν πιο κοντά στη νίκη κόντρα στο Μάβερικς. Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, με την ομάδα ωστόσο του Λος Άντζελες όχι απλά να νικά αλλά να διασύρει την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα η παρέα των Λέοναρντ, Τζορτζ επικράτησε με το εντυπωσιακό 154-111 και έκανε έτσι το 3-2 στις νίκες και πλέον βρίσκεται μία μακριά από την πρόκριση. Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός καθώς δόθηκαν 6 τεχνικές ποινές, ενώ αποβλήθηκε και ο τεχνικός των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος με τέτοια διαφορά δεν μπορείς να αναλύσεις το παραμικρό. Οι Κλίπερς από την αρχή ανέλαβαν τα ηνία και όχι απλά κέρδισαν με άνεση, αλλά έκαναν μια επίδειξη δύναμης ενόψει της συνέχειας των playoffs. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζορτζ με 35 πόντους, με τον Λέοναρντ να ακολουθεί με 32 και τον Χάρελ να έχει 19. Για τους ηττημένους ο Ντόντσιτς είχε 22 και ο Χαρνταγουέι 19.

 

NBA Τελευταία Νέα