ΛεΜπρόν: Ξεπέρασε τον Τιμ Ντάνκαν σε νίκες στα playoffs! (pic & vid)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: Ξεπέρασε τον Τιμ Ντάνκαν σε νίκες στα playoffs! (pic & vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε πίσω του τον Τιμ Ντάνκαν στη λίστα με τις περισσότερες νίκες σε playoffs και μίλησε για αυτή την τιμή.

Ο «Βασιλιάς» έκανε την 158η νίκη του σε playoffs και βρίσκεται πια στην δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Τιμ Ντάνκαν, που είχε 157 νίκες.

Μετά το παιχνίδι με τους Μπλέιζερς και το 2-1 των Λέικερς, το κατόρθωμα του «King James» σχολιάστηκε και ο ίδιος μίλησε για την τιμή που νιώθει.

«Είναι πάντα σουρεαλιστικό για μένα, όταν το όνομά μου συνδέεται με τους κορυφαίους και προφανώς ξέρουμε πόσο σπουδαίος ήταν ο Τιμ Ντάνκαν στο πρωτάθλημα, με τους Σπερς. Έχω δώσει "μάχες" μαζί του, ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Ήταν ικανός να καταφέρει πολλά, όχι μόνο στην κανονική διάρκεια, αλλά και στα playoffs κυρίως. Ζούσε στην postseason, αυτή ήταν η ικανότητά του. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό, αλλά και για την πόλη μου και για όποιον με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια», είπε σχετικά στο 01:00 του παρακάτω βίντεο.

Η πρώτη θέση ίσως να μην είναι μακριά για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού ο Ντέρεκ Φίσερ είναι στην κορυφή, με 161 νίκες στην postseason.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα