Πολ Τζορτζ: «Δεν είμαι ο Τζέιμς Χάρντεν» (vid)

Αντωνία Σπανού
Πολ Τζορτζ: «Δεν είμαι ο Τζέιμς Χάρντεν» (vid)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ έκανε ακόμα μια κακή βραδιά, το ξέρει, το αποδέχεται και παραδέχεται ότι πρέπει να μην αφήνει τέτοιες κακές βραδιές να «διαλύουν» το παιχνίδι του.

Ο άσος των Κλίπερς έχει κάνει δύο συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια, ειδικά στην επίθεση, σουτάρει με άσχημα ποσοστά και αυτό είναι κάτι που δεν... κρύβεται. Η κριτική είναι σκληρή, με τον Τζορτζ να το παραδέχεται. Ο PG μίλησε για την κακή βραδιά του, σχολίασε ότι δεν είναι ο... Τζέιμς Χάρντεν, ενώ τόνισε ότι οφείλει να συνεχίσει να είναι επιθετικός.

«Προφανώς δυσκολεύομαι, έχω δυσκολία στο σουτ μου, αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μας επηρέασε σήμερα, οπότε θα συνεχίσω να μην χάνομαι. Όταν χάνω κάποια σουτ πρέπει να συνεχίζω να είμαι επιθετικός. Δεν είναι δική μου δουλειά μόνο να σκοράρω. Πρέπει να παίζω. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Περνάω μια δύσκολη περίοδο, αλλά είμαστε στο 2-1 και δεν έχω σουτάρει καλά.

Δεν είμαι ο Τζέιμς Χάρντεν, δεν είναι σκοπός μου να σουτάρω και να σκοράρω. Μπορώ και είμαι περήφανος γι' αυτό να κάνω πολλά πράγματα. Αλλά θα υπάρχουν βραδιές σαν και αυτές και δεν μπορώ να επιτρέψω να χαλάσουν το παιχνίδι μου. Ο κόσμος ταυτίζεται με το πιστεύουν οι υπόλοιποι. Είμαι ο Πολ Τζορτζ. Δεν νοιάζομαι να είμαι κανένας άλλος. Ξέρω ποιος είμαι. Μπορεί να σου αρέσει ή όχι. Τόσο απλά».

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα