NBA Draft Lottery: To No.1 οι Τίμπεργουλβς, το 2 οι Ουόριορς, άτυχοι οι Νικς! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
NBA Draft Lottery: To No.1 οι Τίμπεργουλβς, το 2 οι Ουόριορς, άτυχοι οι Νικς! (pics & vid)

bet365

Η κλήρωση για την σειρά του φετινού ντραφτ έγινε και η τύχη χαμογέλασε στους Τίμπεργουλβς, που πήραν το Νο.1, στο Νο.2 θα είναι οι Ουόριορς, ενώ άτυχοι στάθηκαν οι Νικς, που βρέθηκαν στο Νο.9.

Με τα Playoffs να είναι σε εξέλιξη το ΝΒΑ έκανε και την κλήρωση για την σειρά του φετινού ντραφτ, με τις ομάδες να παίρνουν θέση και ποσοστά ανάλογα με την περσινή τους κατάταξη.

Οι πιο τυχεροί ήταν οι Τίμπεργουλβς που είναι η ομάδα που θα έχει το Νο.1 για την φετινή σεζόν, ενώ στο Νο.2 θα είναι οι Ουόριορς, που έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό. Στο Νο.3 είναι οι Χόρνετς, στο 4 οι Μπουλς και στο 5 οι Καβαλίερς.

Εκείνοι που στάθηκαν άτυχοι είναι οι Νικς, αφού η τύχη δεν τους χαμογέλασε και ενώ όλοι περίμεναν το Νο.1 βρέθηκαν τελικά στο Νο.8. Όπως ήταν λογικό οι «Λύκοι» ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και όπως σχολίασαν μέσα από τα σόσιαλ μίντια θέλουν λίγο χρόνο να το διαχειριστού, ενώ δεν έλειψαν και τα πανηγύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα