NBA bracket challenge: Οι συντάκτες του gazzetta βγάζουν τον δικό τους πρωταθλητή (pics)

NBA bracket challenge: Οι συντάκτες του gazzetta βγάζουν τον δικό τους πρωταθλητή (pics)

bet365

Δείτε ποιον έβγαλαν πρωταθλητή ΝΒΑ οι Σκουντής, Καλκαβούρας, Παπαδογιάννης, Μελάγιες, Κούβαρης, Σταυρουλάκης, Βλαχόπουλος, Πετροπούλου, Καρφής και Σπανού.

Το gazzetta.gr σας δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσετε τo Bracket Challenge by Novibet και να βγάλετε από την αρχή μέχρι το τέλος όλα τα αποτελέσματα των σειρών στα NBA playoffs.

Απόψε ξεκινά η post season και ουσιαστικά η διαδικασία που θα αναδείξει την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι συντάκτες μπάσκετ του gazzetta.gr φυσικά και δεν έχασαν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά του bracket και να αναδείξουν τον δικό τους πρωταθλητή.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ

Ο σοφότερος όλων μας πιστεύει πως ο Καουάι Λεόναρντ θα φορέσει το δαχτυλίδι στο τέλος.

Ο Σκουντής μάλιστα θεωρεί πως η απόδοση των Μπακς στην «φούσκα» θα τους επηρεάσει αρκετά και δεν θα φτάσουν ούτε καν στον τελικό της Αναντολής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ

Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ και πολυταξιδεμένος τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του ΝΒΑ βλέπει πρωταθλητές τους Λος Άντζελες Κλίπερς σε τελικό κόντρα στους Ράπτορς.

Η εμπειρία του σε θέματα ΝΒΑ τον κάνει διστακτικό για την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα playoffs αφού θεωρεί πως οι Χιτ θα αποκλείσουν τους Μπακς στον ημιτελικό της Ανατολής.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΠΑΚΣ

Πιστός στις αξίες του και κυρίως στην λατρεία που έχει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχρισε πρωταθλητές τους Μπακς σε τελικούς με αντίπαλο τους Λέικερς.

Κατά την γνώμη του οι Σέλτικς θα είναι η έκπληξη των playoffs αφού θα φτάσουν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής πριν υποκύψουν στους Μπακς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ - ΛΕΪΚΕΡΣ

Αφού αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λος Άντζελες επέλεξε Λέικερς λόγω ΛεΜπρόν και τελικό με αντίπαλο τους Ράπτορς.

Το μπάσκετ που παίζουν οι Μπακς με τα πολλά τρίποντα του αρέσει, αλλά στα playoffs αυτές οι ομάδες σπάνια προχωρούν κι έτσι τους έβγαλε εκτός τελικών ανατολικής περιφέρειας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ

Έβγαλε την «εμπάθειά» του για τον «Βασιλιά» και τον άφησε εκτός playoffs από τον πρώτο κιόλας γύρο ελέω Λίλαρντ και Μπλέιζερς.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανέδειξε τους Κλίπερς σε τελικούς που βρήκαν απέναντί τους τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΛΕΪΚΕΡΣ

Ένας ακόμη υπέρμαχος του ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος πιστεύει πως ο «Βασιλιάς» θα καθίσει και φέτος στον θρόνο του.

Οι Μπακς του Αντετoκούνμπο θα αποκλειστούν νωρίς από τους Χιτ, ωστόσο οι Ράπτορς θα είναι φιναλίστ στους NBA Finals.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ

Ο Θεσσαλονικιός της παρέας βλέπει τελικό ανάμεσα στις ομάδες με τα δύο καλύτερα ρεκόρ της Λίγκας. Στο τέλος όμως οι Λέικερς θα επικρατήσουν των Μπακς.

Πολύ λογικές οι προβλέψεις του κι ανησυχούμε είναι η αλήθεια.

ΚΑΤΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΑΠΤΟΡΣ

Το back to back πιστεύει το ένα από τα δύο κορίτσια της ομάδας μας, αφού οι Ράπτορς θα επικρατήσουν στον τελικό των Μπλέιζερς.

Γενικά οι προβλέψεις τις είναι ακραίες, αφού από τον πρώτο γύρο στέλνει στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς και τους Κλίπερς.

Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θα αποκλειστούν στα προημιτελικά από τους Πέισερς.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΦΗΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ

Ακόμη ένας «hater» του ΛεΜπρόν τον οποίο απέκλεισε από τους Μπλέιζερς.

Οι Κλίπερς πρωταθλητές αφού θα κάμψουν την αντίσταση των Χιτ στους τελικούς κι οι οποίοι θα έχουν φροντίσει νωρίς να αποκλείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΤΟΝΙΑ ΣΠΑΝΟΥ - ΛΕΪΚΕΡΣ

Μπήκε τελευταία επειδή ήρθε τελευταία από τις διακοπές της. Μεγάλη οπαδός του ΛεΜπρόν και των Λέικερς.

Στον τελικό οι «λιμνάνθρωποι» θα παίξουν με τους Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ. Οι Μπακς θα έχουν χαιρετήσει στον ημιτελική της Ανατολής.

 

NBA Τελευταία Νέα