Χάρντεν, ΛεΜπρον και Ντράμοντ ξεχώρισαν στις στατιστικές κατηγορίες της λίγκας! (pics)

Αντωνία Σπανού
Χάρντεν, ΛεΜπρον και Ντράμοντ ξεχώρισαν στις στατιστικές κατηγορίες της λίγκας! (pics)

bet365

Οι Χάρντεν και ΛεΜπρον ξεχώρισαν στατιστικές κατηγορίες της «φούσκας», ενώ δεν λείπουν και οι Ντράμοντ και Σίμονς.

Η κανονική διάρκεια του ΝΒΑ, έστω και με πάρα πολλές περιπέτειες, ολοκληρώθηκε και η «φούσκα» είναι γεγονός. Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας τελειώσαν και πλέον έχουμε τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs.

Η αποχή μπορεί να ήταν μεγάλη, αλλά άπαντες έδειξαν ότι δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερο χρόνο για να βρουν ρυθμό και το παιχνίδι ξεκίνησε από εκεί που είχε μείνει.

Με το τέλος αυτό έχουμε και εκείνους που ξεχώρισαν με τον Χάρντεν και ΛεΜπρον να κυριαρχούν, ενώ αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ.

ΠΟΝΤΟΙ - ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ

Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε αγριεμένος και τέλειωσε την την σεζόν ως πρώτος σκόρερ της λίγκας με μέσο όρο 34.3 πόντους. Ο «Μούσιας» έκανε ακόμα μια εξαιρετική, τουλάχιστον επιθετικά, σεζόν και αυτό φαίνεται και πάλι στους αριθμούς του.

ΑΣΙΣΤ - ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Η σεζόν του ΛεΜπρον Τζέιμς είναι μοναδική για πολλούς λόγους, ενώ έδειξε την κλάση του όντας πρώτος σε ασίστ, με μέσο όρο 10.2 ασίστ. Ο «Βασιλιάς» μετά από μια καταστροφική σεζόν, έδειξε ότι συνήλθε και επίσης έμεινε πιστός στον ρόλο του, «ταίζοντας» τους συμπαίκτες του.

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ - ΑΝΤΡΕ ΝΤΡΑΜΟΝΤ

Ο Αντρέ Ντάμοντ έκανε, με την σειρά του, μια εντυπωσιακή σεζόν και βγήκε πρώτος σε ριμπάουντ, έχοντας 15.2 κατά μέσο όρο.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ - ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝΣ

Για τον Μπεν Σίμονς μπορεί να τελείωσε άδοξα αυτή η σεζόν, αλλά κατάφερε και αυτός να πάρει μια πρωτιά και αυτή είναι στα κλεψίματα, έχοντας κατά μέσο όρο 2.1 και όντας ο κορυφαίος της λίγκας.

ΜΠΛΟΚΣ - ΧΑΣΑΝ ΟΥΑΙΤΣΑΙΝΤ

Ο Χασάν Ουάιτσαϊντ είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ της λίγκας, έχοντας 2.9 τάπες κατά μέσο όρο.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα