Τζέιμς: «Ήλθα από το πουθενά, δεν το πιστεύω ότι βρίσκομαι εδώ»!

Τζέιμς: «Ήλθα από το πουθενά, δεν το πιστεύω ότι βρίσκομαι εδώ»!

Τζέιμς: «Ήλθα από το πουθενά, δεν το πιστεύω ότι βρίσκομαι εδώ»!

bet365

Το ΤΜΖ εξασφάλισε και δημοσίευσε τη συγκινητική ομιλία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους συντελεστές του Space Jam ΙΙ κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των γυρισμάτων.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τους Μπλέιζερς στον α' γύρο των playoffs του ΝΒΑ, σημαδεύοντας το τέταρτο δαχτυλίδι της τεράστιας καριέρας του.

Στο μεταξύ, το ΤΜΖ δημοσίευσε την ομιλία του στους συντελεστές του σίκουελ του Space Jam την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων, πριν από την έξαρση του κορονοϊού.

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, παιδιά. Όταν έμαθα για αυτό το project, είπα μέσα μου: "WOW! Είναι το Space Jam! Η ταινία που έβλεπα μικρός! Τα είδωλα μου παίζουν σε αυτήν. Δεν υπήρχε περίπτωση να το απορρίψω. Είμαι απλώς ένα παιδί από το Akron, μια πολύ μικρή πόλη έξω από το Κλίβελαντ. Προέρχομαι από μονογονεϊκή οικογένεια. Είμαι μοναχοπαίδι και η μητέρα μου δεν είχε τίποτα! Κανονικά, δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ. Μεγάλωσα σε μια δύσκολη γειτονιά ως ένας πιτσιρικάς Αφροαμερικανός. Και το γεγονός ότι πλέον είμαι αυτός που είμαι ως Αφροαμερικανός έχοντας τρία παιδιά, το ότι τα κατάφερα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις... Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα μου. Σας εκτιμώ όλους!»

Μάλιστα ο «Βασιλιάς» πόζαρε στο πλευρό του παραγωγού Ράιαν Κούγκλερ και του σκηνοθέτη Μάλκολμ Λι, φορώντας τη φανέλα με την οποία θα παίζει στην ταινία.

 

NBA Τελευταία Νέα