Ζάιον για τα σχόλια για το σώμα του: «Ο καθένας έχει την άποψή του, ακούω την ομάδα μου»

Gazzetta team
Ζάιον για τα σχόλια για το σώμα του: «Ο καθένας έχει την άποψή του, ακούω την ομάδα μου»

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι χαρούμενος που επέστρεψε σε αγωνιστικό ρυθμό, μίλησε για τα σχόλια για το βάρος του και τόνισε πως το μέλλον των Πέλικανς είναι λαμπρό.

Η σεζόν για τους Πέλικανς στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και τυπικά, αφού αποκλείστηκαν από τα playoffs και πλέον επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Ωστόσο, είναι σε θέση να χαίρονται για την επιστροφή του Ζάιον Ουίλιαμσον, μετά τον τραυματισμό του. Ο ίδιος τώρα το μόνο που θέλει είναι να το ρίξει στην δουλειά, για τη νέα σεζόν.

«Θα μιλήσω με τους προπονητές μου και θα δω τι πρέπει να κάνω, για να γίνω καλύτερος. Θα δουλέψω σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου, για να είναι το σώμα μου, όπως πρέπει», δήλωσε σχετικά.

Το θέμα του βάρους απασχολεί συχνά - πυκνά τα media, από όταν ήταν ακόμα στο κολέγιο και ο ίδιος απάντησε σε αυτό το ερώτημα πως:

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Αλλά θα μείνω με τις απόψεις που έχουν οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και η ομάδα μου».

Για το ρυθμό που είχε στους αγώνες της «φούσκας», ανέφερε: «Είναι μέρος του παιχνιδιού και μέρος της επιστροφής μετά από τραυματισμό. Νιώθω, όμως, ότι οι προπονητές και το επιτελείο το χειρίστηκαν πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων και μόνο που κατάφερα να παίξω ένα λεπτό στο ΝΒΑ».

Τέλος, πρόσθεσε για τις πιθανότητες που έχουν μελλοντικά οι Πέλικανς για playoffs: «Πιστεύω πως ακόμα θα έχουμε θέματα, αλλά η χημεία μας θα γίνεται όλο και καλύτερη. Αν συνεχίζουμε να "χτίζουμε" πάνω σε αυτό και να το απολαμβάνουμε, τότε πιστεύω πως το μέλλον μας είναι λαμπρό. Αλλά θα πρέπει να κάνουμε δουλειά, για να φτάσουμε εκεί».

 

NBA Τελευταία Νέα