Λέικερς - Θάντερ 86-105

Gazzetta team
Λέικερς - Θάντερ 86-105

bet365

Με τους Λέικερς να κάνουν... αγγαρεία καθώς ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση της Δύσης, οι Θάντερ βρήκαν την ευκαιρία να επικρατήσουν με 105-86 και να ελπίζουν ακόμα και στην 2η θέση της Περιφέρειας.

Με την πρωτιά να είναι ήδη εξασφαλισμένη, οι Λέικερς μόνο το μυαλό στο ματς με τους Θάντερ δεν είχαν. Οι... λιμνάνθρωποι έπαιξαν σαν να κάνουν... αγγαρεία, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο η παρέα του Πολ. Οι... κεραυνοί επικράτησαν με το εμφατικό 105-86, έφτασαν στο 42-25 και ελπίζουν ακόμα και στην 2η θέση της Δύσης, με τους Λέικερς όπως αναφέραμε να είναι σίγουρα πρώτοι έχοντας ήδη 51-16.

Στα του αγώνα όπως φαίνεται και από το σκορ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έδειξαν να είχαν κίνητρο και με τον Πολ να φτάνει τους 21 πόντους πήραν τη νίκη. Δίπλα στον έμπειρο γκαρντ ήταν ο Γκαλινάρι με 19, ο Άνταμς προσέφερε 18 και ο Ντορτ 14. Για τους ηττημένους στους οποίους αγωνίστηκε για 4 λεπτά ο Κώστας Αντετοκούνμπο χωρίς όμως να κάνει κάποια προσπάθεια, ο ΛεΜπρόν είχε 19 πόντους και ο Ουέιτερς 14, αλλά δεν έφτασαν για να αποφύγει η ομάδα τους την βαριά ήττα.

 

NBA Τελευταία Νέα