Κινγκς - Μάβερικς 110-114

Φώτης Καρακούσης
Κινγκς - Μάβερικς 110-114

bet365

Με έναν Λούκα Ντόντσιτς να κάνει μαγικά πράγματα πετυχαίνοντας triple double οι Μάβερικς επικράτησαν στην παράταση των Κινγκς με 114-110

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στους Κινγκς και τους Μάβερικς. Οι δύο ομάδες πάλεψαν και με το παραπάνω για τη νίκη την οποία πήραν οι... καουμπόηδες με 114-110, αλλά όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ ήταν μαγικός πετυχαίνοντας triple double και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Μια νίκη που φέρνει τους Μάβερικς στο 41-29, με τους «βασιλιάδες» να πέφτουν στο 28-39 και να έχουν πλέον δύσκολο έργο όσον αφορά την πρόκριση στα Playoffs.

Στα του αγώνα οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια, έδειχναν πως θα έφταναν στη νίκη, ωστόσο η αντεπίθεση των... καουμπόηδων στο τέλος έφερε την ισοφάριση. Στην παράταση μίλησε και πάλι ο Ντόντσιτς και οι Μάβερικς πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σλοβένος γκαρντ που είχε 34 πόντους, ενώ μάζεψε επίσης 20 ριμπάουντ και έδωσε και 12 ασίστ σε μια μαγική εμφάνιση. Πίσω του οι Πορζίνγκις και Χάρνταγουέι Τζούνιορ που είχαν από 22. Για τους ηττημένους ο Φοξ είχε 28, ο Χιλντ 21 και ο Μπάζεμορ 16.

 

NBA Τελευταία Νέα