Ζάιον: «Ένιωσα και πάλι ζωντανός»! (vid)

Ζάιον: «Ένιωσα και πάλι ζωντανός»! (vid)

Gazzetta team
Ζάιον: «Ένιωσα και πάλι ζωντανός»! (vid)

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έκανε το παιχνίδι που είχε ανάγκη και ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος του.

Ο rookie των Πέλικανς στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του, με Τζαζ και Κλίπερς, παρακολούθησε στην τέταρτη περίοδο από τον πάγκο την έκβασή τους. Αυτό, όμως, άλλαξε κόντρα στους Γκρίζλις και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζάιον Ουίλιαμσον, που είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, είπε όλο χαμόγελο: «Ένιωσα και πάλι ζωντανός! Η ανταγωνιστική μου πλευρά βγήκε. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής και όλη η ομάδα με εμπιστεύτηκε και τελείωσα το παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Κάναμε δύο κακιές ήττες, αλλά ήταν εμπειρία επίσης και μας δίνει ώθηση, για να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Λίγο αργότερα, στη Συνέντευξη Τύπου: «Δεν θα πω ψέματα,είναι διαφορετικό, με την κακή έννοια, να εισαι στον πάγκο στην τέταρτη περίοδο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, για να βοηθήσεις την ομάδα σου. Οπότε, είπα ότι ένιωσα ζωντανός ξανά. Είναι υπέροχα να είμαι στο παρκέ και να κάνω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όσο για την ενέργεια, εγώ και οι συμπαίκτες μου κάνουμε τα πάντα, για να "ταΐζουμε" ο ένας τον άλλον».

Όσο για το τι του είπε ο προπονητής του, Άλβιν Τζέντρι, και οι βοηθοί του; «Μού έλεγαν να προσπαθήσω να δώσω μια σπίθα και αυτο προσπάθησα να κάνω, να τους τη δώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα