Ουίλιαμσον: «Δεν θέλω να βλάπτω την ομάδα μου περισσότερο απ' όσο την βοηθάω» (pic)

Αντωνία Σπανού
Ουίλιαμσον: «Δεν θέλω να βλάπτω την ομάδα μου περισσότερο απ' όσο την βοηθάω» (pic)

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έπαιξε περιορισμένο χρόνο και μετά το παιχνίδι σχολίασε την προσπάθεια που γίνεται για να βρει ρυθμό.

Περίεργα είναι τα πράγματα σχετικά με τον Ζάιον Ουίλιαμσον, αφού μετά τα πρώτα σχόλια ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έφυγε από την «φούσκα», επέστρεψε και μπήκε και πάλι σε καθεστώς περιορισμένων λεπτών. Ο νεαρός ρούκι έπαιξε μόλις 13 λεπτά κόντρα στους Τζαζ και σε αυτά ήταν εκτός ρυθμού με 13 πόντους, 1 ασίστ και 6/8 σουτ, αλλά και 2 λάθη και τρία φάουλ, ενώ είχε αρνητικό ρεκόρ καριέρας με -16 στην επίδραση στο παιχνίδι.

Ο παίκτης μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε ότι θέλει να βοηθάει την ομάδα του και όχι να την βλάπτει.

«Αυτό είναι το ΝΒΑ, εδώ είναι οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο και θες να νιώθεις άνετα. Δεν θέλω να βλάπτω την ομάδα μου πιο πολύ απ' όσο την βοηθάω, αν με καταλαβαίνετε. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει να βρω τα πατήματα μου. Μερικά παιχνίδια υποθέτω».

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα