Τσάλμερς: «Έχω μπασκετικό IQ και χημεία με τον ΛεΜπρόν»

Τσάλμερς: «Έχω μπασκετικό IQ και χημεία με τον ΛεΜπρόν»

Gazzetta team
Τσάλμερς: «Έχω μπασκετικό IQ και χημεία με τον ΛεΜπρόν»

bet365

Ο Μάριο Τσάλμερς τόνισε πως με τις γνώσεις που έχει, μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα και τους ναερούς της παίκτες, ενώ θα έκανε καλή δουλειά μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε σε τουρνουά και με την φανέλα του Μαϊάμι σκόραρε 50 πόντους, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Ο ίδιος μίλησε στο «Scoop B Radio Podcast» για την δουλειά και τις προπονήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα, ενώ σχολίασε και το σχόλιο που έκανε κι έδειξε ότι θέλει την θέση του Ραζόν Ρόντο στους Λέικερς.

«Δουλεύω όλο αυτό το διάστημα. Περιμένω υπομονετικά για ευκαιρίες και νιώθω πως με το background, με όλα όσα έχω "χτίσει", με την κατάκτηση πρωταθλημάτων και την γνώση μου, θα μπορούσα να βοηθήσω μια ομάδα, είτε με το να παίξω, είτε με το να με έχεις στον πάγκο ως βετεράνο και να βοηθάω. Έχω περάσει σχεδόν από κάθε κατάσταση, όσον αφορά το μπάσκετ, κι έχω βγει νικητής. Έχω πολλή γνώση, που μπορώ να την περάσω στους νέους και μπορώ ακόμα να ανταγωνιστώ και να παίξω, οπότε γιατί να μην προσπαθήσω; Όλος ο κόσμος έχει να κάνει με τις ευκαιρίες. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι, στο οποίο αν δεν άνοιγες το στόμα σου, δεν έπαιρνες αυτό που ήθελες. Οπότε, αυτό έκανα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον, όλοι ξέρουν ότι δουλεύω και ότι προσέχω ό,τι γίνεται», είπε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε για την ομάδα του Λος Άντζελες και τον ΛεΜπρόν: «Για μένα, έχει να κάνει με το μπασκετικό IQ μου. Επειδή, όπως είπα, έχω περάσει από κάθε κατάσταση στο μπάσκετ, έχω πάει σε τέσσερις τελικούς, έχω νικήσει τους δύο. Δεν λέω πως είμαι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ εκεί έξω. Θα κυριαρχήσω, όταν πάω την ευκαιρία μου, αλλά σίγουρα μπορώ να βοηθήσω μια ομάδα. Θα δώσω την γνώση μου, που μπορεί να δώσει στον άλλον το ελεύθερο σουτ, μπορώ να παίξω άμυνα κι επίσης έχω χημεία με τον ΛεΜπρόν. Έχω υπάρξει σε ομάδα μαζί του κι έχουμε πάρει πρωταθλήματα. Γιατί να μην βάλουμε μπασκετικά μυαλά να δουλέψουν μαζί; Έχεις κάποιον να βοηθήσει στο παρκέ και έχεις έναν ακόμα που μπορεί να βοηθήσει κι εκτός και να μάθει στους νέους, να τους δείξει πως να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Κι αυτό ακριβώς μπορώ να κάνω, επειδή δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι που δεν έχεις περάσει. Έτσι το βλέπω εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα