Τσάπμαν για Πιτίνο: «Με... ταρακούνησε και με βοήθησε να αποτοξινωθώ»

Gazzetta team
Τσάπμαν για Πιτίνο: «Με... ταρακούνησε και με βοήθησε να αποτοξινωθώ»

bet365

O πρώην ΝΒΑer, Ρεξ Τσάπμαν αποκάλυψε πως ο Ρικ Πιτίνο τον βοήθησε να αποτοξινωθεί.

Έχει παίξει σε Χόρνετς, Χιτ και Σανς, ωστόσο το 2000 η καριέρα του έληξε άδοξα λόγω τραυματισμών.

Ο Ρεξ Τσάπμαν εκείνη την περίοδο είχε αναγκαστεί να πάρει αρκετά αναλγητικά χάπια, κάτι που τον οδήγησε σε εθισμό, ενώ οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πέρασε και κατάθλιψη. Είχε και θέματα με το αλκοόλ και τον τζόγο. Επιπλέον συνελήφθη σε κατάστημα της Αριζόνα και μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ο πρωην παίκτης του Φοίνιξ αποκάλυψε πως ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε δίπλα στην δύσκολη στιγμή της ζωής του και τον βοήθησε να αποτοξινωθεί.

«Δεν ήμουν παίκτης που πήγαινε σε πάρτι. Δεν έπινα, ούτε κάπνιζα. Αλλά μετά τις επεμβάσεις και τα αναλγητικά χάπια η ζωή μου άρχισε να αλλάζει. Βρέθηκα σε μια τρύπα και χρειαζόμουν κάποιον να με ταρακουνήσει ώστε να ζήσω ξανά. Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε και μου μίλησε. Μου είπε πως "τα επόμενα χρόνια θα φας πολλά σκ@τ@. Στην αρχή θα είναι σαν να τρως μια μεγάλη μπάλα που παίρνουμε στην παραλία, μετά μπάλα μπάσκετ, σοφτμπολ, μπέιζμπολ, πινγκ πονγκ και αν επιμείνεις να κάνεις τα σωστά πράγματα όλο αυτό θα τελειώσει". Με βοήθησε. Μετά από αυτές τις δυσκολίες, στράφηκα περισσότερο στα παιδιά μου για να τους δείξω ποιος είμαι πραγματικά», ήταν τα λόγια του στο "The Steam Room" για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

O Tσάπμαν έπαιξε στο Κεντάκι από το 1986 μέχρι το 1988, ενώ ο Πιτίνο βρέθηκε στο ίδιο κολέγιο σαν προπονητής από το 1989 μέχρι το 1997.

 

NBA Τελευταία Νέα