Αντετοκούνμπο: «Όταν ήμουν μικρός αγαπούσα Γκαρνέτ, Μάτζικ, Πίπεν, Ντουράντ και Διαμαντίδη»

Αντετοκούνμπο: «Όταν ήμουν μικρός αγαπούσα Γκαρνέτ, Μάτζικ, Πίπεν, Ντουράντ και Διαμαντίδη»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Όταν ήμουν μικρός αγαπούσα Γκαρνέτ, Μάτζικ, Πίπεν, Ντουράντ και Διαμαντίδη»

bet365

Ο «Greek Freak» μίλησε για τους πέντε αγαπημένους του παίκτες καθώς μεγάλωνε.

Η Ακαδημία Antetokounbros ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών.

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε στο πλαίσιο της ζωντανής σύνδεσης από την «φούσκα» στο Ορλάντο, που διοργάνωσε η ΝΙΚΕ ειδικά για την τελετή λήξης της 1ης σεζόν στην Ακαδημία Antetokounbros, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το NIKE FREAK 2.

Ο φόργουορντ των Μπακς φρόντισε να απαντήσει και σε ορισμένες ερωτήσεις παιδιών.

Αναλυτικά:

Για το πώς προετοιμάστηκε ενόψει του restart: «Ποτέ δεν σταμάτησα να παίζω μπάσκετ και να κάνω προπόνηση. Προφανώς όμως πρέπει να δουλέψουμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε για 5 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να ακούσεις το κορμί σου και να του δώσεις χρόνο ώστε να επιστρέψεις υγιής. Πρέπει να μπεις όμως σε ρυθμούς. Το πιο σημαντικό είναι πως είχα χρόνο να περάσω με την οικογένειά μου την κοπέλα μου και τον γιό μου. Ήμουν ευλογημένος για τον χρόνο που πέρασα με το γιο μου και τώρα απλά επιστρέφω στην καθημερινότητα».

Για το ποιος ήταν ο λόγος που δεν σταματούσε ποτέ τη δουλειά: «Δεν είχα άλλη επιλογή. Σκέφτεσαι πάντα την οικογένειά σου. Πάντα πίστευα στα όνειρά μου και ότι θα φτάσω στο ΝΒΑ και θα γίνω από τους καλύτερους. Αυτό με έκανε να θέλω να συνεχίσω. Είχα ανθρώπους που με βοηθούσαν σε αυτό και από τότε δεν έχω σταματήσει».

Για το ποιο ήταν οι αγαπημένοι του παίκτες όταν ήταν μικρός: «Ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Σκότι Πίπεν, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα