Τζόρνταν - Μπουλς: Ο Ροζίερ δεν είχε ιδέα για τα 2 three-peat!

Νίκος Καρφής
Τζόρνταν - Μπουλς: Ο Ροζίερ δεν είχε ιδέα για τα 2 three-peat!

bet365

O Τέρι Ροζίερ παραδέχθηκε πως πριν δει το Last Dance, δεν γνώριζε πως οι Μπουλς πήραν 3 σερί πρωταθλήματα (από 2 φορές).

Ο κόσμος σίγουρα θα πιστεύει πως οι ΝΒΑers γνωρίζουν καλά σημαντικές στιγμές της ιστορίας της λίγκας. Όμως υπάρχουν μερικοί σαν τον Τέρι Ροζίερ που αγνοούσε πολύ διάσημα πράγματα.

Ο γκαρντ των Χόρνετς μίλησε στο Βleacher Report και παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε για τα three-peat των Μπουλς πριν δει τo Last Dance.

«Έμαθα πολλά από το ντοκιμαντέρ. Δεν ήξερα πως οι Μπουλς πήραν 3 σερί πρωταθλήματα (2 φορές). Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να είσαι ξεχωριστός για να πετύχεις κάτι τέτοιο».

Στον Μάικλ Τζόρνταν και το Last Dance στάθηκε και ο Ντεβόντε Γκρέιαμ: «Είχα ακούσει όλες τις ιστορίες και όλα αυτά τα πράγματα για τον Τζόρνταν. Όμως όταν παρακολουθήσεις το last Dance, καταλαβαίνεις ποιος είναι, τον τρόπο που έγινε ηγέτης και γιατί θεωρείται ο κορυφαίος ever».

Πάντως όταν διαβάσει ο ΜJ τα λεγόμενα του Ροζίερ, δεν είναι πολύ σίγουρο ότι θα του αρέσουν. Άλλωστε εδώ και χρόνια είναι ιδιοκτήτης των Χόρνετς.

 

NBA Τελευταία Νέα