Νερς: «Αν βρεθεί κάποιος θετικός, τι θα γίνει;»

Νερς: «Αν βρεθεί κάποιος θετικός, τι θα γίνει;»

Gazzetta team
Νερς: «Αν βρεθεί κάποιος θετικός, τι θα γίνει;»

bet365

Ο Νικ Νερς μοιράστηκε τις σκέψεις του, όσον αφορά την επανέναρξη των υποχρεώσεων στο ΝΒΑ.

Στις 31 Ιουλίου θα γίνει το τζάμπολ στο ΝΒΑ και οι 22 ομάδες που είναι στην «Disney World» του Ορλάντο θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται ο κορονοϊός, όπως είναι λογικό, με τη Φλόριντα την Παρασκευή (26/06) να ανακοινώνει αριθμό - ρεκόρ στα κρούσματα, αφού έφτασε τα 9.000.

Ο Νικ Νερς έδωσε συνέντευξη στο «The Athletic» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με ανησυχεί περισσότερο - ή συνεχίζω να σκέφτομαι - το “τί θα γίνει, αν υπάρξει ένα θετικό τεστ και κάποιος παίκτης πρέπει να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες;“. Προσπαθείς να τους κρατήσεις σε φόρμα και θα πρέπει να μείνουν πίσω, χωρίς να κάνουν τίποτα, και μετά να επιστρέψουν. Θα είναι ζόρικα».

Παρόλα αυτά, ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση. Γι' αυτό και διευκρίνισε: «Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στην ομάδα μου αυτή την εβδομάδα, ειδικά στο επιτελείο μου, είναι πως πρέπει να έχουμε και τους 17 παίκτες έτοιμους. Συνήθως, όταν είσαι στα playoffs, σκέφτεσαι πως θα έχεις σίγουρους 7-8 παίκτες. Αλλά τώρα πρέπει να βρούμε ένα ρόλο σε όλους, επειδή δεν ξέρουμε καν ποιον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα