Πρόγραμμα ΝΒΑ: Με Σέλτικς στην πρεμιέρα της επανέναρξης οι Μπακς (pics)

Gazzetta team
Πρόγραμμα ΝΒΑ: Με Σέλτικς στην πρεμιέρα της επανέναρξης οι Μπακς (pics)

bet365

Απέναντι στους Σέλτικς θα δούμε και πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επανέναρξη του ΝΒΑ μετά τον κορονοϊό, όπως προέκυψε στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για το πρώτο του... τζάμπολ εν μέσω πανδημίας! Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων που θα γίνουν στη Disney World στο Ορλάντο. Από εκεί προέκυψε πως οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο τους παιχνίδι τους Σέλτικς, σε μια από τις... ματσάρες της επανέναρξης την Αυγούστου.

Μια μέρα νωρίτερα, θα έχει γίνει το πρώτο τζάμπολ, με του Τζαζ να αντιμετωπίζουν τους Πέλικανς, ενώ στις 31 Ιουλίου, έχουμε και το πρώτο ντέρμπι, καθώς Κλίπερς και Λέικερς έχουν μαζί πρεμιέρα! Την πρώτη αγωνιστική συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Γκρίζλις-Μπλέιζερς, Σανς-Ουίζαρντς, Κινγκς-Σπερς και Ρόκετς-Μάβερικς. Όσον αφορά τώρα τα ημερήσια παιχνίδια, αυτά θα είναι το πολύ επτά.

Η reagular season αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου και στα playoffs θα προκριθούν οι πρώτες 7 ομάδες, ενώ ο 8ος μπορεί να προκύψει μετά από ένα μίνι τουρνουά, εφόσον ο 9ος της κανονικής περιόδου είναι πίσω τέσσερα ή λιγότερα παιχνίδια.

Όσον αφορά τώρα τους Μπακς, μετά τους Σέλτικς έχουν τους Ροκετς (03/08), τους Μαβερικς (09/08) και τους Ραπτορς (11/08).

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά στην παρακάτω φωτογραφία:

 

NBA Τελευταία Νέα