«Το ΝΒΑ θέλει Ζάιον εναντίον ΛεΜπρον να θυμίζει Τζόρνταν VS Σέλτικς του '86» (vid)

Αντωνία Σπανού
«Το ΝΒΑ θέλει Ζάιον εναντίον ΛεΜπρον να θυμίζει Τζόρνταν VS Σέλτικς του '86» (vid)

bet365

Το ΝΒΑ θα ήθελε πάρα πολύ να έχει στον πρώτο γύρο των playoffs, ώστε ο ΛεΜπρον να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς της λίγκας, τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να επιστρέψει και η δράση να αρχίσει πάλι να μας απασχολεί. Οι αντιδράσεις και τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι θέλουν οι αγώνες που θα γίνουν να «ξυπνήσουν» το ενδιαφέρον και του κόσμου και των αθλητών. Ένας αναλυτής της Ανατολής πάντως... τάραξε λίγο τα νερά, αφού αποκάλυψε ότι το ΝΒΑ θέλει στον πρώτο γύρο να έχει αντιμέτωπους τους Πέλικανς και τους Λέικερς και κατά συνέπεια, τον Ζάιον Ουίλιαμσον και τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Οι Πέλικανς έχουν πολύ δύσκολο έργο για να μπουν στην 8άδα, αλλά το ΝΒΑ θέλει να έχει αυτό το ζευγάρι στον πρώτο γύρο, αφού στόχος είναι να υπάρχει μια ιστορία όπως αυτή του Τζόρνταν κόντρα στους Σέλιτκς του '86. Ο Ζάιον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να στάθηκε άτυχος στην αρχή της σεζόν, πλέον όμως είναι έτοιμος και ένα δυνατό ματσάρισμα του με τον καλύτερο παίκτη της λίγκας, θα είναι καταπληκτική ευκαιρία για θέαμα και δράση.

 

NBA Τελευταία Νέα