«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έλθει στην Ισπανία τον Νοέμβριο»

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έλθει στην Ισπανία τον Νοέμβριο»

bet365

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μούρθια, Αλεχάντρο Γκόμεζ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο στην ισπανική ομάδα.

Η μεταγραφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο στη Μούρθια προκάλεσε αίσθηση στη χώρα της Ιβηρικής ενώ ο κόουτς Σίτο Αλόνσο αναφέρθηκε στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο Αλεχάντρο Γκόμεζ εξήγησε στο Radio MARCA πως ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς σχεδιάζει να μεταβεί στον ισπανικό νότο τον Νοέμβριο ώστε να δει τον Άλεξ και τη μητέρα τους, Βερόνικα που θα μείνει μαζί του στη Μούρθια.

«Ψάχναμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Άλεξ Αντετοκούνμπο ώστε να ενισχύσουμε την ανδρική και την εφηβική ομάδα της Μούρθια. Μιλήσαμε αρχικώς με τους ατζέντηδες του Άλεξ κι εν συνεχεία συνομιλήσαμε με τον αδελφό του, τον Γιάννη. Η δουλειά που θα κάνει με τον κόουτς Σίτο Αλόνσο ήταν καθοριστικός παράγοντας. Θα έλθει να ζήσει στη Μούρθια με τη μητέρα του. Σίγουρα το επώνυμο Αντετοκούνμπο παίζει τεράστιο ρόλο στο marketing. Δεν περιμέναμε αυτή την... έκρηξη στα Media! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώριζε ήδη την ομάδα της Μούρθια και τον Σάντι Ρόχας από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μας είπε, μάλιστα πως σχεδιάζει να έλθει στη Μούρθια τον Νοέμβριο για να δει τον αδελφό του και τη μητέρα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα