Πολ Τζορτζ: «Το καλύτερο τεσσάρι του ΝΒΑ ήθελε να παίξει μαζί μου στους Πέισερς, αλλά...» (vid)

Gazzetta team
Πολ Τζορτζ: «Το καλύτερο τεσσάρι του ΝΒΑ ήθελε να παίξει μαζί μου στους Πέισερς, αλλά...» (vid)

bet365

Μια μεγάλη ευκαιρία φαίνεται πώς έχασαν οι Ιντιάνα Πέισερς, αφού ο Πολ Τζορτζ είχε... συμφωνήσει με το «καλύτερο τεσσάρι» του ΝΒΑ να παίξουν μαζί στην Ιντιανάπολις.

Όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι του 2017 ο Πολ Τζορτζ έγινε trade στην Οκλαχόμα για τους Βίκτορ Ολαντίπο και Ντομάντας Σαμπόνις ωστόσο θα μπορούσε να είχε... μείνει στην Ιντιανάπολις.

Και όχι... μόνος του. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο σταρ των Κλίπερς στο «Player’s Tribune Knuckleheads Ρodcast» μιλώντας για εκείνη την περίοδο «δεν θα πω ονόματα, αλλά τότε ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ, μου είχε πει ότι ήθελε να έρθει στην Ιντιάνα για να γίνουμε συμπαίκτες. Οι Πέισερς μου είπαν ότι 'είμαστε μικρή αγορά και δεν μπορούμε να το κάνουμε' . Και τους απαντούσα: 'Το καλύτερο τεσσάρι του ΝΒΑ θέλει να έρθει για να παίξει μαζί μου και δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση;' Και τότε τσαντίστηκα. Σαν να μην ήθελαν να κερδίζουν...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα