Η ανανέωση των Πίστονς περιλαμβάνει πλάνο με τους Γκρίφιν και Ντέρικ Ρόουζ!

Η ανανέωση των Πίστονς περιλαμβάνει πλάνο με τους Γκρίφιν και Ντέρικ Ρόουζ!

Αντωνία Σπανού
Η ανανέωση των Πίστονς περιλαμβάνει πλάνο με τους Γκρίφιν και Ντέρικ Ρόουζ!

bet365

Οι Πίστονς ετοιμάζονται για ανανέωση, αλλά σε αυτήν υπολογίζονται οι Γκρίφιν και Ντέρικ Ρόουζ.

Ένα νέο κεφάλαιο είναι έτοιμοι να γράψουν οι Πίστονς, αφού μπαίνουν σε μια νέα εποχή με νέο GM, τον Τρόι Ουίβερ. Η ανανέωση που πρόκειται να γίνει περιλαμβάνει πάντως και τα ονόματα των Μπλέικ Γκρίφιν και Ντέρικ Ρόουζ, αφού υπήρχε αμφιβολία για τους δύο βετεράνους, που είχαν και αρκετά θέματα τραυματισμών μέσα στην σεζόν.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν, που είναι στα 31 του είχε ακόμα μια δύσκολη σεζόν με μόλις 18 παιχνίδια, η οποία τέλειωσε και άδοξα, αφού έκανε εγχείριση στο γόνατο του. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον Μπλέικ», τόνισε ο νέος GM, με τον οποίο γνωρίζονται από την Οκλαχόμα. «Αστειεύτηκα όταν του είπα ότι θα δουλέψουμε μαζί. Δεν είχαμε την τύχη να πάρουμε το Νο.1 στο ντραφτ, οπότε τον πείραξα γι' αυτό. Ξέρω ότι έχει άγχος να επιστρέψει και να δείξει τι παίκτης είναι, αφού έπαιξε λίγα παιχνίδια πέρυσι, αλλά όσο φοράει την φανέλα των Πίστονς και έχει συμβόλαιο, ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να τον βοηθήσω να ξαναχτίσουμε τους Πίστονς. Είναι σίγουρα στο πλάνο μας».

Παρόμοια κατάσταση είναι και αυτή που βρέθηκε ο Ρόουζ, ο οποίος είναι και αυτός στα 31 του και είχε θέματα με τον αστράγαλο του, αλλά έκανε μια εξαιρετική σεζόν με 18.1 πόντους. 5.6 ασίστ, ενώ ήταν στους υποψήφιους για καλύτερος 6ος παίκτης της σεζόν και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 7 συνεχόμενα παιχνίδια με πάνω από 20 πόντους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να τους έχουμε υγιείς και να τους βοηθήσουμε να προχωρήσουν μπροστά. Νιώθουμε ότι έχουμε έναν καλό συνδυασμό νέων παικτών με αυτούς τους δύο παίκτες για να ξεκινήσουμε, αλλά προφανώς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στην free agency».

Οι Πίστονς δεν θα είναι στις 22 ομάδες που θα βρεθούν στο Ορλάντο και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

 

NBA Τελευταία Νέα