Πάσκαλ: «Ο ΛεΜπρόν μού έκανε bullying»

Gazzetta team
Πάσκαλ: «Ο ΛεΜπρόν μού έκανε bullying»

bet365

Ο Έρικ Πάσκαλ μίλησε για την πρώτη φορά που αντιμετώπισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο παρκέ.

Σίγουρα οι πρώτες στιγμές ενός rookie παίκτη στο γήπεδο είναι πολύ ξεχωριστές. Έτσι και για τον 23χρονο φόργουορντ των Ουόριορς, που μίλησε για την πρώτη φορά που πάτησε παρκέ και αντιμετώπισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις.

Ο Πάσκαλ, που επελέγη στο drat του 2019 στο Νο41 από τους «πολεμιστές», ανέφερε σχετικά σε συνέντευξή του στον Χάουαρντ Μπεκ στο podcast «The Full 48»: «Η στιγμή του... καλωσορίσματός μου στη λίγκα έγινε σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι της preseason. Δεν περίμενα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα ερχόταν από τον πάγκο. Ο κόουτς Κερ μού φώναξε γελώντας "Έρικ! Έχεις τον AD". Οπότε, έπρεπε να μαρκάρω τον AD, έπρεπε να μαρκάρω τον ΛεΜπρόν».

Για την αντιμετώπιση του «Βασιλιά», δήλωσε πως: «Έπαιξα καλά. Ο ΛεΜπρόν μού έκανε bullying για πρώτη φορά. Νόμιζα πως ήμουν δυνατός, μέχρι που τον συνάντησα. Ήταν λίγο τρελό! Αλλά την επόμενη φορά που το είδα, δεν μού το έκανε ξανά».

Όσο για τον Ντέιβις; «Το καλύτερό μου παιχνίδι κόντρα στον AD ήταν σίγουρα το τελευταίο που παίξαμε με τους Λέικερς».

Τέλος, τόνισε πως από όλο αυτό είχε και ένα κέρδος φυσικά. «Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι που με βοήθησε με την αυτοπεποίθησή μου. Ένιωσα ότι ο Κερ μού έχει εμπιστοσύνη, για να μπω στο γήπεδο και να τους μαρκάρω. Είχε πολλή πλάκα».

 

NBA Τελευταία Νέα