«Ο 50χρονος Τζόρνταν είχε... διαλύσει σε μονό τον Στίβεν Τζάκσον»

«Ο 50χρονος Τζόρνταν είχε... διαλύσει σε μονό τον Στίβεν Τζάκσον»

Gazzetta team
«Ο 50χρονος Τζόρνταν είχε... διαλύσει σε μονό τον Στίβεν Τζάκσον»

bet365

Πριν από επτά χρόνια, όταν ακόμα οι Χόρνετς ήταν... Μπόμπκατς, ο Στίβεν Τζάκσον είχε προκαλέσει τον Μάικλ Τζόρνταν και στο τέλος το πλήρωσε ακριβά.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Εδουάρδο Ναχέρα στο «Inside the Buzz» γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε μια προπόνηση των Σάρλοτ Μπόμπκατς, όπου ο Στίβεν Τζάκσον έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του.

«Άρχισε να του κάνει trash talking και να του λέει 'ότι έκανες ήταν στο παρελθόν. Τώρα θα κόψω τον κ...ο σου'. Ο Μάικλ εξοργίστηκε όταν τα άκουσε όλα αυτά. Άρχισε να βρίζει τους πάντες και μπήκε να παίξει. Ήταν 50-51 χρονών. Άρχισαν να παίζουν μονό και ύστερα από κάθε εύστοχο σουτ γύριζε και του έλεγε: 'σου αρέσει τώρα;' Το παιχνίδι δεν είχε καλή κατάληξη για τον Τζάκσον. Ο Μάικλ νίκησε. Ήταν απίστευτος. Και θυμάμαι μας είχε κάνει καλό γιατί μας ξύπνησε από ένα σερί ηττών που τρέχαμε εκείνη την περίοδο...» ήταν τα λόγια του Ναχέρα.

Απλά... Μάικλ Τζόρνταν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα