Οι κανόνες για την παραμονή των ομάδων στο Ορλάντο ενόψει του restart στο ΝΒΑ!

Gazzetta team
Οι κανόνες για την παραμονή των ομάδων στο Ορλάντο ενόψει του restart στο ΝΒΑ!

bet365

Κάτι περισσότερο από αυστηρά θα είναι τα μέτρα για τις ομάδες που θα βρεθούν στη «φούσκα» του Ορλάντο ενόψει του restart στο ΝΒΑ.

Οι 22 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στη Φλόριντα για την επανεκκίνηση του ΝΒΑ έλαβαν από ένα εγχειρίδιο 100 σελίδων, όπου συμπεριλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες όσον αφορά τα μέτρα που θα ληφθούν και τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Βέβαια οι πιο σημαντικές πληροφορίες αφορούσαν την περίπτωση που κάποιο μέλος βρεθεί θετικό στον Covid-19. Τι θα ισχύσει τότε;

 • Μόλις κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό, θα υπάρχουν «σημεία απομόνωσης», είτε θα είναι σπίτι, ξενοδοχείο ή κάποια άλλη εγκατάσταση η οποία θα διαφέρει από το προηγούμενο δωμάτιο ξενοδοχείου του ατόμου.
 • Θα τους χορηγηθεί και δεύτερο τεστ για τον COVID-19 το συντομότερο δυνατό και εάν είναι και αυτό θετικό, το άτομο θα παραμείνει σε απομόνωση.
 • Εάν το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό, θα πραγματοποιηθεί και τρίτο τεστ μεταξύ 24 και 48 ωρών από το πρώτο. Εάν είναι επίσης αρνητικό, θα επιτραπεί στο άτομο να εισέλθει ξανά στο ξενοδοχείο. Όμως αν είναι θετικό θα παραμείνει στην απομόνωση.

Επίσης τι γίνεται όταν κάποιος παίκτης φύγει από τη «φούσκα» του Ορλάντο χωρίς να ειδοποιήσει:

 • Θα πρέπει να περάσει από μια διαδικασία προκειμένου να επιστρέψει όπως ένα βελτιωμένο τεστ (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής με ρινική μπατονέτα)
 • Περίοδος αυτο-καραντίνας 10 έως 14 ημερών
 • Μείωση της αποζημίωσής του για οποιοδήποτε παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να παίξει ως αποτέλεσμα της απουσίας του από τη «φούσκα» ή και της αυτο-καραντίνας. Αυτό θα εμπίπτει στις ίδιες οδηγίες με εκείνους τους παίκτες που επιλέξουν να μην πάνε στο Ορλάντο.

Επίσης το πρωτόκολλο λέει ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον εάν θέλει να εγκαταλείψει τη «φούσκα» στο Ορλάντο. Όμως, για την ελαχιστοποίηση της πιθανής έκθεσης στον ιό, άπαντες θεωρούν ότι οι παίκτες και το προσωπικό δεν θα φύγουν εκτός από συγκεκριμένες περιστάσεις όπως η ανάγκη για ιατρική φροντίδα εκτός της «φούσκας», η γέννηση ενός παιδιού, μια τεκμηριωμένη σοβαρή ασθένεια ή θάνατος στην οικογένεια ή ένας οικογενειακός γάμος που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως.

Όσο για την παραμονή των παικτών στα ξενοδοχεία:

 • Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε σαλόνι μόνο για εκείνους όπου θα περιλαμβάνει τηλεοράσεις, παιχνίδια arcade, πρόσβαση στο NBA2K και πινγκ πονγκ.
 • Ένα 24ωρο VIP θυρωρείο θα είναι διαθέσιμο στους παίκτες. Το εγχειρίδιο αναφέρει ότι στην καθημερινή ψυχαγωγία που διατίθεται μπορεί να περιλαμβάνει προβολές ταινιών και σετ DJ.
 • Κάθε ομάδα θα έχει μια αποκλειστική ομάδα μαγειρικής της Disney για τη δημιουργία εξατομικευμένων ομαδικών μενού, την υποστήριξη των διατροφικών αναγκών της ομάδας και τη διασφάλιση της τήρησης των οδηγιών για την υγεία και την ασφάλεια. Οι παίκτες θα λαμβάνουν τρία φρέσκα γεύματα την ημέρα όπως επίσης και άλλα τέσσερα γεύματα την ημέρα τις ημέρες του παιχνιδιού.
 • Θα διατεθούν ομαδικές έξοδοι, όπως σε ιδιωτικά εστιατόρια, για κωπηλασία, για μπόουλινγκ, για ψάρεμα και για γκολφ.
 • Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε γιόγκα και διαλογισμό, εικονικές συνεδρίες ψυχικής υγείας και υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν τη διαθεσιμότητα κουρέων, μανικιούρ, πεντικιούρ.

Αντίστοιχα οι επισκέπτες στο Ορλάντο θα πρέπει:

 • Να μπουν σε αυτο-καραντίνα για μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουν στο Ορλάντο.
 • Να κάνουν τεστ τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα για τρεις ημέρες πριν μπουν στη φούσκα. Όποιος βρεθεί θετικός δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.
 • Να κάνουν τεστ κάθε μέρα για τέσσερις ημέρες μόλις μπουν στη φούσκα. Όποιος βρεθεί θετικός θα πρέπει να απομονωθεί σε ειδικά καταλύματα που θα υπάρχουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα