NBA: Στο ίδιο ξενοδοχείο θα μένουν Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν (pic)

Gazzetta team
NBA: Στο ίδιο ξενοδοχείο θα μένουν Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν (pic)

bet365

Τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν οι 22 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα φετινά playoffs γνωστοποίησε το NBA, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένουν στο ίδιο με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όλο και πιο κοντά στην τελική ευθεία της επανέναρξη του NBA βρισκόμαστε μέρα με την ημέρα, καθώς σήμερα το NBA γνωστοποίησε τα ξενοδοχεία που θα μένουν οι 22 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα playoffs. Η είδηση έχει να κάνει πως στο ίδιο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα το «Grand Destino» θα μένουν οι Μπακς του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την άλλη στο ίδιο ξενοδοχείο θα είναι και τα τρία αδέρφια, καθώς ο Θανάσης παίζει και αυτός στα... ελάφια, ενώ ο Κώστας είναι στους «λιμνάνθρωπους».

Εκτός από τις δύο αυτές ομάδες, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα είναι επίσης και οι Ράπτορς που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και οι Κλίπερς, Σέλτικς, Νάγκετς και Τζαζ. Οι Θάντερ, Σίξερς, Ρόκετς, Πέισερς, Μάβερικς, Νετς, Γκρίζλις και Μάτζικ θα μένουν στο «Grand Floridian», ενώ τέλος οι Μπλέιζερς, Κινγκς, Πέλικανς, Σπερς, Σανς και Ουίζαρτς θα είναι στο «Yacht Club».

Στο διάστημα των αγώνων οι παίκτες θα έχουν όλες τις ανέσεις, καθώς στα ξενοδοχεία θα λειτουργούν αίθουσες κινηματογράφου, αίθουσες με παιχνίδια όπως πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδο, ενώ θα υπάρχει και κουρείο που θα λειτουργεί όλη την ημέρα. Τέλος οι παίκτες θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν και άλλους αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα