Δεν συμμετείχε στην κλήση του Ίρβινγκ ο ΛεΜπρον! (pic)

Αντωνία Σπανού
Δεν συμμετείχε στην κλήση του Ίρβινγκ ο ΛεΜπρον! (pic)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν συμμετείχε στην κλήση του Ίριβνγκ με τους παίκτες, αφού θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να κάτσει σπίτι του για να περάσει τα μηνύματα που θέλει.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

ΛεΜπρον Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις ως προς το πως πρέπει να αντιδράσουν στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουν στις ΗΠΑ. Ο παίκτης των Νετς κάλεσε τους παίκτες και γίνεται μια κουβέντα με όσους αντιδρούν στην επιστροφή της σεζόν του ΝΒΑ στο Ορλάντο, όμως απέναντι του βρίσκει τον παλιό συμπαίκτη και φίλο του, ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο «Βασιλιάς» δεν ήταν στην κλήση που βρέθηκαν περίπου 100 παίκτες και αυτό γιατί πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και να πάει μπροστά το κίνημα «Black Lives Matter» μέσα από το μπάσκετ και την συνέχεια της σεζόν. Ο ΛεΜπρον ήδη έχει βγει μπροστά στις αντιδράσεις και μιλάει με εξαιρετικά δυνατή φωνή για τα όσα γίνονται και δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να το κάνει παίζοντας μπάσκετ.

Σε αυτό δεν συμφωνεί ο Ίρβινγκ και κάμποσοι ακόμα παίκτες που παραδέχονται δημόσια ότι το μπάσκετ δεν είναι η πρώτη τους σκέψη μετά από όλα αυτά που έχει περάσει και περνάει η κοινωνία. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά, αφού τίποτα δεν μοιάζει το ίδιο πλέον για την κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη και οι φωνές όλο και πληθαίνουν.

 

NBA Τελευταία Νέα