Η βραδιά που ο φοβερός Σακίλ άγγιξε το quadruple double με 8 τάπες! (vid)

Gazzetta team
Η βραδιά που ο φοβερός Σακίλ άγγιξε το quadruple double με 8 τάπες! (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πριν από ακριβώς 19 χρόνια, ο Σακίλ Ο' Νικλ πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση στου τελικούς του 2001 κόντρα στους Φιλαντέλφεια 76ers!

Ήταν το 2ο ματς για τους τελικούς του ΝΒΑ στις 8 Ιουνίου 2001. Το break που είχαν κάνει οι 76ers στο «STAPLES Center» στάθηκε αρκετό για να προκαλέσει τον... θυμό του Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος ήταν έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω!

Αν και ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν εκείνος που είχε δώσει τον... ρυθμό για τη νίκη με 98-89 και το 1-1 στη σειρά με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο «Σακ» έμοιαζε... ασταμάτητος σε εκείνο το παιχνίδι.

Ο θηριώδης σέντερ είχε πραγματοποιήσει κυριαρχική εμφάνιση έχοντας 28 πόντους με 12/19 δίποντα, 4/10 βολές, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 8 τάπες σε 45 λεπτά συμμετοχής!

Αν μη τι άλλο ήταν μια από τις πιο ολοκληρωτικές εμφανίσεις παίκτη στην ιστορία των τελικών!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.