Σε... αέρα Σλοβενίας ο Ντόντσιτς προετοιμάζεται με γυμναστήριο, τένις και προσωπικό σεφ!

Σε... αέρα Σλοβενίας ο Ντόντσιτς προετοιμάζεται με γυμναστήριο, τένις και προσωπικό σεφ!

Αντωνία Σπανού
Σε... αέρα Σλοβενίας ο Ντόντσιτς προετοιμάζεται με γυμναστήριο, τένις και προσωπικό σεφ!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι στην Σλοβενία και εκεί δεν χάνει χρόνο αφού νιώθει πιο άνετα και προετοιμάζεται κατάλληλα για την επιστροφή του στο παρκέ.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι από τους παίκτες που αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του κατά την διάρκεια του lock down και φαίνεται πως έκανε το καλύτερο για εκείνον. Νιώθει καλύτερα στην Σλοβενία και όπως αναφέρεται και στην marca ο Λούκα πέρασε πολύ παραγωγικά αυτούς τους 3 μήνες.

«Το να έρθω εδώ ήταν η καλύτερη απόφαση. Στο Ντάλας δεν είχα τις συνθήκες που έχω στο σπίτι μου. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ο χρόνος που περνάω στην Σλοβενία θα είναι καλός για εμένα», σχολίασε ο νεαρός και φαίνεται πως αυτό το διάλειμμα του έκανε πολύ καλό. Οι Μάβερικς δεν τον εμπόδισαν να περάσει χρόνο στο σπίτι του και ο Ντόντσιτς μπήκε στο αεροπλάνο, ταξίδεψε και πέρασε ποιοτικό χρόνο.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω πως νιώθω όταν παίρνω την μπάλα στα χέρια μου και να σουτάρω στην μπασκέτα μου». Ο Λούκα που ξεπέρασε και το πρόβλημα του τραυματισμού του κάνει δύο φορές προπόνηση την ημέρα, κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο, ενώ παίζει και τένις όταν του το επιτρέπει το πρόγραμμα του.

Την διαφορά πάντως κάνει και η συνεργασία του με προσωπικό μάγειρα. Πήρε έναν διάσημο σεφ ο οποίος επιλέγει το φαγητό του νεαρού σταρ πολύ προσεχτικά, καθορίζει την ποσότητα και ο Λούκα φαίνεται ότι έχει μπει σε μια νέα εποχή. Σύμφωνα με το ESPN ο Ντόντσιτς στα μίτινγκ της ομάδας μέσω Zoom φαίνεται καλά και μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί με την επανέναρξη της σεζόν.

Ο άσος των Μάβερικς έχει κάνει μια πολύ μεγάλη σεζόν και όλα είναι ανοιχτά για την συνέχεια, με τα πράγματα πάντως να μην εύκολα για καμία ομάδα.

 

NBA Τελευταία Νέα