Ουόλ: «Ανυπομονώ να παίξω, δεν ξέρω τι θα γίνει με τη σεζόν» (vid)

Ουόλ: «Ανυπομονώ να παίξω, δεν ξέρω τι θα γίνει με τη σεζόν» (vid)

Gazzetta team
Ουόλ: «Ανυπομονώ να παίξω, δεν ξέρω τι θα γίνει με τη σεζόν» (vid)

bet365

Ο Τζον Ουόλ δημιούργησε το «202 Assist» για να βοηθήσει κόσμο σε ανάγκη και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού, μιλώντας για τον τραυματισμό του και τη σεζόν.

Ο παίκτης των Ουίζαρντς, μέσω τους ιδρύματος που έχει, δημιούργησε το «202 Assist», για να βοηθήσει κόσμο που μένει στην περιοχή που η ομάδα του έχει τις προπονητικές εγκαταστάσεις και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το ενοίκιο του σπιτιού.

Στο πλαίσιο αυτό, δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις και απάντησε, αρχικά για την ανάρρωση από τον τραυματισμό του. «Είμαι στο 110%. Είμαι υγιής! Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ. Έχω επικεντρωθεί να παίξω και να δω πόσο έχει βελτιωθεί ο Μπιλ, αλλά και η ομάδα. Επίσης, θέλω να δω τι αλλαγές έχει κάνει η ομάδα, ώστε να είναι προετοιμασμένη για την επόμενη σεζόν και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το τι πιστεύει ότι θα γίνει τη φετινή σεζόν, είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τη σεζόν. Πιστεύω πως θα κοιτάξουν την ασφάλεια τη δική μας και των οικογενειών μας και θα μας φροντίσουν. Αν θεωρούν ότι πρέπει να παίξουμε, τότε θα το κάνουμε. Αν όχι, τότε θα σταματήσουμε και θα προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Τέλος, πρόσθεσε:: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω, όπως έπαιζα και πριν, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω».

 

NBA Τελευταία Νέα